Hvor mange kalorier er i McDonalds mad?

McDonalds menupunkter omfatter hamburgere, kyllingesandwicher, salater og et væld af sideordrer og drikkevarer. Som med ethvert fastfoodkontakt, kan fedt og kalorier tilføje op hurtigt for at underminere god ernæring.

Burgere

En stor Mac giver 540 kalorier, hvilket svarer til 27 procent af det anbefalede kalorieindtag baseret på en daglig dagligdags 2000-kalorieindhold. Quarter Pounder indeholder 410 kalorier og en Double Quarter Pounder med ostpakker 740 kalorier. Nedre kalorieindhold burger omfatter filet-o-fisk, som indeholder 380 kalorier, McChicken Sandwich, som har 360 kalorier eller en 300 kalorie cheeseburger .

Tilbehør

Tilføjelse af pommes frites til dit måltid skubber kalorieindholdet op. Der er 230 kalorier i en lille del, 380 i et medium og en kæmpestor 500 kalorier i en stor del. Ketchup tilføjer 15 kalorier pr. Pakke. Valg af en pakke med grill, honning eller sød og sur sauce vil tilføje 50 kalorier; honning sennepssauce indeholder 60 kalorier pr. Pakke.

drikkevarer

Drikker en 12-oz. Chocolate Triple Thick Shake vil tilføje 440 kalorier til dit måltid. Vanilje eller jordbær smag leverer 420 kalorier stykke. For en lavere kalorieindstilling vælges 12-oz. Strawberry Banana Smoothie, som indeholder 210 kalorier eller endnu bedre stadig, en lille Coca-Cola eller appelsinsaft – begge leverer 150 kalorier.