Hvordan overvinder du gluttony og taber?

Vægttab er en lang, gradvis proces, og når du elsker at spise, kan en af ​​de hårdeste dele konstant modstå fristelsen. Nogle kampe bliver hårdere end andre, men der er flere enkle strategier, du kan bruge hver dag til at holde styr på og på rette spor for at nå dine mål.

Opret sunde omgivelser

Hvis du konstant kigger på en mad, er det naturligt at spise det. Når du forbereder og spiser de fleste af dine måltider derhjemme, kommer 93 procent af den samlede mad, du spiser, af, hvad du har lagerført der, ifølge Dr. Tim Harlan, grundlægger af DrGourmet.com. Det betyder, at hvis du regelmæssigt overvurderer, kan du gøre meget mere skade ved at nedrive et par poser med cookies end en bakke med friske skiver. Kontroller din gluttony, før det begynder med at ikke købe junkfood i købmanden og i stedet opbevare dit køkken med friske frugter, grøntsager, fuldkorn, magert kød, bønner, bælgfrugter og ikke-fedtet mejeri.

Curb Cravings

Cravings er forskellige fra sult, og forståelse af sondringen er vigtig, hvis du vil tabe dig. Sult er et fysisk behov for mad til at genoplive din krop, men cravings er følelsesmæssige eller psykologiske, er mere tilbøjelige til at føre til overspisning og er typisk for en bestemt fødevare, som chokolade eller chips. Hvis du får et trang, distrahere dig selv midlertidigt, og det kan forsvinde. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i 2014 i tidsskriftet “Appetit”, spillede deltagere, der spillede et computerspil, når cravings slog, betydeligt mindre ønske om maden, da spillet var overstået.

Brug mindre plader

Hvis du finder dine øjeformede portionsstørrelser for store til din mave, er det muligt, at din aftensmad er for stor. Ifølge en undersøgelse foretaget i 2007 i “Journal of the American Dietetic Association”, spiser folk, der præsenteres med oppustede portionsstørrelser på store tallerkener op til 50 procent flere kalorier. Selv en tomme eller to kan gøre en stor forskel. Hvis dine spiseplader i øjeblikket er 12 inches i diameter, prøv for eksempel 10-tommers plader i stedet.

Drik vand, spis fiber

Vand tager plads i din mave og får dig til at føle sig fyldigere, selvom det er helt kaloriefrit. Ifølge undersøgelsen foretaget af Virginia Tech associeret næringsdrivende professor Brenda Davy, drikker to glas vand før hvert måltid kan hjælpe dieters tabe omkring 5 ekstra pounds hver tredje måned. Fiberrige fødevarer har lignende virkninger for vand, fordi de typisk har højt vandindhold – plus fordi de er langsomme at fordøje, forlænger de følelser af fylde. Folk, der spiser mest fiber, har typisk de laveste kroppsvægte og indhold af kropsfedt.