Grønne ernæringsoplysninger

The Green Mill er en restaurantkæde, der findes i hele det sydvestlige USA. Mange kender Green Mill til sin træfyrede pizza menu. Restauranten har dog en god blanding af sunde genstande på menuen. Når du læser menuen nøje og planlægger dit måltid på forhånd, hjælper du med at finde elementer, der passer til dine kostbehov.

Sunde forretter

Green Mill-menuen indeholder flere elementer med lavt kalorieindhold og fedtindhold. Lemon Pepper Kyllingemelet er lavt i kalorier med 290 og 7 g fedt. To salater, der er gode muligheder, er Thai Garden Salad og Cilantro Lime Shrimp Salad, der begge har 365 kalorier. Den thailandske salat har 10 g fedt, mens Cilantro Lime har 7 g fedt. En god sandwich valg er den grillede Middelhavet Sandwich med 375 kalorier og 6 g fedt. Yderligere sidevarer serveret med disse måltider er ikke inkluderet i næringsdataene.

pizza

Green Mill Restaurant serverer træfyrede pizzaer. Mens disse menupunkter appellerer til de fleste restaurantmemænd, er en pizza høj i fedt og kalorier, når de indtages af en enkelt person. En Pescara-håndspidset specialpizza leveres med 1.920 kalorier og 45 g fedt, mens en Chicken Romano Classic tyndskorpespizza kommer med 1.360 kalorier og 52 g fedt. En krydret hvidløg kylling og bacon pizza er lidt lavere med 990 kalorier og 45 g fedt. Kalorierne i disse menupunkter er mere overskuelige, når de deles af to til tre personer.

Sideelementer

Green Mill Restaurants serverer deres hovedretter menuer med et udvalg af sider. De sundeste valgmuligheder er dampede grøntsager, en sidesalat eller bouillonbaseret suppe. Bed om to grøntsager, hvis du er bekymret for de samlede kalorier og fedt i måltidet. Undgå at bestilte stegte eller højt kulhydrater, såsom pommes frites, bagt kartofler med smør og creme eller løgringe, hvis du er bekymret for fedtindholdet.

Overvejelser

Den grønne mølle annoncerer ikke eller offentliggør næringsdataene for dets menupunkter. Spørg en restaurantmedarbejder for ernæringsoplysninger om menupunkter. Hvis restauranten ikke har en trykt kopi, skal en køkkenmedarbejder give dig oplysninger om, hvordan varerne er forberedt, så du kan vælge de bedste valg for dine diætindstillinger.

Advarsler

Green Mill Restaurants serverer store entree portioner til mange af deres varer. Bede om en udtagskasse, når ventepersonalet bringer dig måltiden, hvis du er bekymret for mængden af ​​mad du bruger. Dette giver dig mulighed for at opdele hovedretteren i halvdelen og tage det hjem til et andet måltid.