Hvor lang tid tager det at gå 10.000 trin?

At gå er en god form for motion, især for begyndere. Walking kræver ikke penge, specielt udstyr eller et gym medlemskab. Når du starter en vandringsrutine, skal du starte langsomt og derefter øge hastigheden og intensiteten i et passende tempo. Det er også altid en god ide at konsultere en læge, før du begynder enhver form for træningsprogram.

Walking alene har mange sundhedsmæssige fordele. Walking kan sænke lipoproteinkolesterol med lavt densitet, øge lipoproteinkolesterolet med høj densitet, lavere blodtryk, reducere risikoen for diabetes eller hjælpe med at håndtere diabetes, styre vægt, forbedre humør, forblive stærk og holde sig i form. For maksimale sundhedsmæssige fordele, arbejde op til 30 til 60 minutter med intens vandring de fleste dage i ugen.

Det er vigtigt at ordentligt forberede sig til et walking-program, ligesom alle andre træningsprogrammer. Selv før det første skridt er taget, er det vigtigt at have et godt fodtøj. Opvarmning er et andet vigtigt skridt, som ofte overskrides. Korrekt opvarmning sammen med strækning kan hjælpe med at forhindre skader. Opvarmning omfatter cirka fem minutters gang langsomt for at varme op musklerne. Det er også vigtigt at strække, men kun efter opvarmning. Stretching før opvarmning kan føre til skader som trækkede muskler.

Når man designer et walking-program, kan den totale afstand være en fantastisk måde at spore fremskridt på. Et godt værktøj i måleafstand er en skridttæller. En skridttæller er en lille enhed, der fastgøres i taljen lige over hoften. En skridttæller tæller antallet af trin, der er taget. Henstillinger fra folkesundheden angiver, at der for væsentlige sundhedsmæssige fordele kræves 15.000 trin om ugen med moderat intensitetsaktivitet og 9.750 trin om ugen i kraftig intensitetsaktivitet.

Den tid det tager at nå 10.000 trin afhænger af intensiteten af ​​de skridt, der er taget. Til moderat intensitet tages 100 trin pr. Minut, og ved kraftig intensitet tages 130 trin pr. Minut. Så hvis aktiviteten er moderat i intensitet, vil det tage 100 minutter at nå 10.000 trin. Hvis aktiviteten er kraftig i intensitet, vil det tage 77 minutter at nå 10.000 trin. For at have en aktiv livsstil kræves 10.000 til 12.499 trin om dagen. For at blive betragtet som en meget aktiv livsstil er 12.500 trin om dagen nødvendige.

Sundhedsmæssige fordele

Begynder et walking-program

Afstand

10.000 trin