Hvordan man undgår acne på din hage

Der er ingen garanteret måde at forhindre udbrud af bumser på din hage eller andre steder. Men at lære at pleje dette acne-tilbøjelige område kan reducere hyppigheden af ​​breakouts, såvel som deres varighed og sværhedsgrad. Dette kan normalt opnås uden nogen dyre produkter. Hvis du oplever flere end lejlighedsvis bumser, skal du se en hudlæge for råd og muligvis en recept, der hjælper med at kontrollere din ansigts acne.

Vask dit ansigt to gange – og kun to gange – hver dag, om morgenen og om natten. Lav kun en undtagelse efter sved eller at blive snavset. Massage en blid, alkoholfri sæbe i din hage med fingrene, i stedet for at skrubbe den, brug lunkent vand til vådt og skyll huden. Pat huden tørt med et rent håndklæde.

Shampoo dit hår natten og brug et produkt designet til fedtet hår og hovedbund, hvis det er nødvendigt, fordi du ubevidst kan sprede denne olie på dit ansigt og hage. Hvis du har langt hår, skal du holde det tilbage med et hårklips, slips eller andet tilbehør for at holde det væk fra din hage i løbet af dagen. Dette er især vigtigt, hvis du bruger geler, sprayer eller andre hårprodukter. Undgå at sprøjte din hage ved anvendelse af disse.

Køb fugtighedscreme, makeup og andre hudprodukter, du anvender på din hage, der er mærket som ikke-acnegenisk eller ikke-comedogen. Brug pulveriseret makeup i stedet for cremer eller oliebaserede produkter, der let tilstopper porer. Fjern sminken fra din hage og ansigt helt før sengetid.

Påfør et ansigts-acne renseprodukt lavet med benzoylperoxid eller salicylsyre som anbefalet på pakken eller hos din hudlæge.

Undgå at røre din hage, så du ikke spredes snavs og olie der. Du må aldrig pope nogle bumser, der vises der, fordi det kan forværre en acne tilstand, forårsage en infektion og endda forlade et ar.