Fiskeri i laughlin, nevada

Selvom kendt som en gamblingby med billige hotelværelser syd for Las Vegas, er Laughlin faktisk et travlt samfund med masser af udendørs rekreation. Lystfiskere her har fanget rekordstort bluegill og solfisk, og regnbueørred og stripet bas er andre populære fangster. Det mest rigelige fiskeri er i farvande i Colorado River, men Lake Mohave, mindre end 4 miles nord for Laughlin, har også året rundt fiskeri.

Fisken

En række forskellige arter lever i Colorado River, herunder regnbueørred, sort bas, stripet bas, flathead havkat, bluegill, sort crappie, solfisk og walleye. Razorback sucker og bonytail chub er føderale beskyttede arter, der bor i floden, flannelmouth sucker er en ikke-spil arter. Ret fangster af disse fisk til floden og rapporter fangsten til statslige eller føderale ressourceforvaltningsorganer. Lake Mohave, en del af Lake Mead National Recreation Area, er indeholdt af Davis Dam lige nord for Laughlin. Tæt på 100 afsondrede bugter på både Arizona og Nevada sider af søen sørge for godt fiskeri. Regnbueørred og stripet bas er de største sportsfisker, med largemouth bas, smallmouth bass, kanal havkat og solfisk svømmer også i overflod.

Licenser

Kun Colorado-floden adskiller Nevada fra Arizona i Laughlin. Hvis du planlægger at fiske floden udelukkende fra Nevada kysten, skal du have en gyldig Nevada fiskekort. Bådbaserede lystfiskere skal enten have en gyldig Nevada-licens med et Colorado River Special Use Stamp fra Arizona eller en gyldig Arizona-licens med et Nevada-udstedt Colorado River Special Use Stamp. Du kan få en Arizona-licens på marinaer og tackle butikker i Bullhead City og Fort Mohave. Bemærk, at hvis du skal efter ørred, skal du have en ekstra licens.

Linjer og lokker

Nevada lov tillader en fisker at fiske med en anden stang, linje og krog så længe han eller hun har betalt for og modtaget et “andet stempel” fra en autoriseret forhandler. Baited kroge eller fly kroge er begrænset til tre eller mindre på en enkelt linje, to lokker eller to stik kan bruges per enkelt linje. Alle linjer i vandet skal være til stede. I Arizonas farvande udstedes et lignende frimærke til to poler. Brug ikke mere end to kroge, to lokker eller to fluer pr. Linje i Arizona.

Fangstbegrænsninger

Tjek med Nevada eller Arizona spil og fisk afdelinger for up-to-date information om fangstbegrænsninger og restriktioner. Generelt har kun stripet bas længdebegrænsninger i Lake Mohave: Du kan posere op til 20 stripedbass, der måler 20 inches eller mere. Baggrunde på andre arter, som ikke har længdebegrænsninger, inkluderer fra 2014: ørred, 10, sort bas, seks, havkat, 25, crappie, 15. Andre arter har ingen grænser for størrelse eller besiddelse. , Besiddelsesgrænser er ens, bortset fra at den stribede basgrænse er 10. Bemærk, at sort bas skal være mindst 13 tommer lang.

Campingpladser

Opsæt et telt eller en RV campingplads i Big Bend State Recreation Area, en Nevada State Park 5 miles syd for Laughlin. Fisk fra kysten eller lancere en privat båd i floden; nonanglers i familien har 4 miles af stier til vandretur. Eller få et websted på campingpladsen på Katherine’s Landing on Lake Mohave og lej en fiskerbåd fra marinaen i nærheden.