Hvor meget formel drikker en baby på 3 måneder?

To ting relateret til fodring sker med mange babyer om 3 måneder: De går gennem en vækstspurt og begynder at sove gennem natten uden at vågne at spise. Mens du måske kan springe over den 3-årige fodring, vil din 3 måneder gamle drikke mere formel ved hver fodring. Den nøjagtige mængde formel, som din baby har brug for, afhænger stort set af hans vægt.

Vægt

Som en generel regel skal en 3 måneder gammel baby spise 2,5 oz. Med formel om dagen for hvert pund af kropsvægt. Med andre ord, flere din baby vægt i pund med 2,5 oz. For at få den samlede mængde ounces af formel i en 24-timers periode. I begyndelsen af ​​3 måneder tager babyer normalt 5-7 flasker på 4 til 6 oz. en dag. I slutningen af ​​3 måneder har babyer brug for en ekstra ounce af formel ved hver fodring, men kan tage en mindre flaske.

Signaler

Se til din babys signaler for at bestemme, hvor meget der skal fodres hende. Din 3 måneder gamle vil spise, når hun er sulten og stopper, når hun er fuld. Når din baby græder, og årsagen ikke er en blød blære eller irriterende, såsom temperatur eller støj, er sult den sandsynlige årsag. Andre signaler indbefatter lip smacking, suger, lægger hænderne hen mod munden og vender hovedet mod dig, når du slår hendes kind. Når din baby holder op med at fodre, er hun sandsynligvis fuld. Hvis du er færdig med flasken, og din baby stadig er sulten, kan hun se sig om efter mere og heldigvis tage en anden flaske, når du tilbyder den.

underfodring

Ikke at få nok vægt er ofte et tegn på underfeeding. Op til 3 måneder skal din baby få 1 oz. Af vægt hver dag. Fra 3 til 4 måneder skal din baby få ca. 1/2 oz. en dag. Hvis din baby græder uden klar grund eller ikke har mindst en våd bleie seks timer, kan han blive underfødt. Fysiske tegn på underfeeding omfatter hud, der virker løs eller rynket, blødestedet – eller fontanel – forekommer nedsænket og en baby, der virker løst og meget træt. Kontakt din læge, hvis du er bekymret, at din baby ikke spiser nok.

overfodre

For at forhindre overfeeding skal du sørge for at hullet på flaskeens brystvorte er den rigtige størrelse for at lade formlen langsomt dryppe. Hvis hullet er for stort og formlen hælder ud, er din baby mere tilbøjelig til at overfeede. Tegn på overfeeding omfatter at få mere vægt end din læge siger er passende, kaster op det meste af formlen umiddelbart efter at have drukket det og mavesmerter lige efter fodring. Hvis din baby har mavesmerter, kan hun trække benene op til hendes mave og græde. Tal med din læge, hvis du er bekymret for overfeeding.