Hvordan er teknologien distraherende for teenagere?

Vejen tilbage, da børnene gik i skole med et klart fokus og få distraktioner. Selvfølgelig finder unge børn altid måder at distrahere sig fra deres studier uanset tid. I disse dage er teknologien imidlertid avanceret til et punkt, hvor det er næsten umuligt for et barn at være uden det. Problemet er, når teknologien bliver mere af en byrde end en hjælp.

Problemet med teknologi

Computerforsker Keith Beard har skrevet i bogen “Internet Addiction: A Handbook and Guide to Evaluation and Treatment”, at teknologien ikke er iboende distraherende, men måden, som teenagere bruger teknologi på, kan forårsage store problemer i skole, hjemme liv og selv- billede. For eksempel er en mobiltelefon i det væsentlige kun et kommunikationsværktøj. Det letter byrden fra familie til teenage kommunikation, hvorfor mange forældre køber dem til deres teenagere. Men når teenagere begynder at bruge mobiltelefoner til andre formål – som de næsten helt sikkert vil – teknologien kan vise sig distraherende.

Stunted Development

Teenårene er afgørende for et barns udvikling, især social udvikling. Tonårene giver et barn mange muligheder for social interaktion, hvilket forbedrer de sociale færdigheder, som teenagere vil have brug for kollegium og arbejde. Dagens teknologiske kommunikationsværktøjer, der spænder fra mobiltelefoner til internettet, bliver ofte sociale krykker. I stedet for at interagere ansigt til ansigt, vælger mange teenagere at interagere via tekstbeskeder, sociale medier og e-mail. Mens disse former for social interaktion undertiden er nyttige og vigtige for at komme ind i samfundet, har teenagere tendens til at udvikle dårlige vaner gennem dem. For eksempel kan teenagere blive vant til at skrive via “teen-speak” -metoden til at erstatte ord med bogstaver, som i “yru h8n?” – “Hvorfor hater du?” Dette er måske ikke et stort problem for teenagere, der er Holde op med deres engelske kurser, men selv de mest akademiske teenager giver op med at praktisere vigtige færdigheder som ikke-verbal kommunikation og aktiv lytning, når hun erstatter ansigt til ansigt kommunikation med ansigt til skærm kommunikation.

Identitet

En distraktion af teknologi, som teenagere er særligt modtagelige for, er evnen til at omdefinere deres identitet via internettet. Tonåringer lægger særlig vægt på deres selvidentitet, både i hvordan de ser sig selv og i hvordan de ser andre. For de fleste er identitetens ensartethed umulig, næsten ingen er helt tilfreds med sig selv. Tegningen af ​​internettet i teenageårene er evnen til at kontrollere de oplysninger, du lægger ud om dig selv. Teenagere, der ikke er sikre på deres udseende, eller som ikke føler sig populære i deres sociale miljø, har mulighed for at bruge internettet til at prøve forskellige personas. Dette eksperiment, selvom det er naturligt, kan være distraherende, og nogle teenagere vil finde sig mere komfortable i cyberspace end deres virkelige liv.

Familiedynamik

Når det bruges unproductivt, kan teknologien medføre familieproblemer. Kimberly Young, direktør for Center for Online Addiction, påpeger i sin bog, “Caught in the Net”, at mange moderne teenagere reagerer på familie ustabilitet ved at bruge teknologi til at klare. Hvordan teenagere klare et problem i barndommen sætter dem op for at håndtere stress i voksenalderen. For eksempel kan en moderne teenage i stedet for at løse et problem, som en konflikt med en forælder, tænde videospilsystemet og flygte ind i en mere trøstende verden. Dette kan føre til forværring af et problem, der kunne have været løst på hovedet. Hvis en teenager løber til teknologi, når hun føler sig ubehagelig, kan afhængighed udvikle sig, hvilket er meget mere alvorligt end en distraktion.