Hvordan man fjerner pletter med hjemmemekanismer

Der er aldrig en god tid til en acne breakout. Blemishes er en uheldig del af ungdomsårene og en uvelkommen forekomst for voksne. Over-the-counter og receptbehandlinger kan være hårde og tørre til allerede irriteret eller betændt hud. Fælles naturlige ingredienser giver dig et blidt arsenal, klar til et øjebliks varsel, for at kæmpe for lune pletter.

Blemish-Banishing Spot Behandlinger

Bland 1/2 tsk kanel og honning i en lille skål for at lave en pasta. Påfør pastaen direkte på pletter og lad den være på huden i mindst 20 minutter eller natten over for at lade behandlingstiden trænge igennem. Skyl din hud med varmt vand for at fjerne.

Face Packs

Tilsæt 1 spiseskefulde kosmetisk ler til en lille skål. Bland i tilstrækkeligt destilleret vand til at gøre en tyk pasta og rør om for at kombinere grundigt. Brug fingerspidserne til forsigtigt at sætte pastaen på pletterne og lade den tørre. Skyl af efter 20 minutter, eller lad behandlingen stå natten over før skylning.

Tag to dråber af enten te-træ eller lavendel æterisk olie og tilsæt til 4 til 5 ml destilleret vand til en 2 procent fortynding. Bland godt sammen for at kombinere, så dab på dine pletter med en ren bomuldskugle. Denne blemish afhjælpning behøver ikke at blive skyllet ud og kan anvendes efter behov.

Bland 3 dele vand til 1 del æblecidereddike i en lille skål. Påfør den fortyndede eddike direkte på de berørte områder med en ren bomuldsbold, lad eddike på huden i 10 minutter eller natten over. Skyl huden med varmt vand og tør let tørre. Brug behandlingen tre gange dagligt, skyl efter hver applikation og efterfølgende med en fugtighedscreme efter behov.

Ved hjælp af en gaffel mashes frisk, moden papaya i en lille skål grundigt. Pak papaya pastaen på huden og lad den sidde i 10 til 15 minutter. Fjern overskydende papaya med en fugtig vaskeklud. Skyl huden med varmt vand og fugt. Uberørt, mashed papaya kan fryses i portioner til senere brug.

Kombiner lige dele af bagepulver og vand i en lille skål og omrør for at danne en tyk pasta. Påfør denne pasta til huden i blide, opadgående cirkler, lad pakken tørre på huden i 15 til 20 minutter. Skyl grundigt og følg med en fugtighedscreme efter eget valg.

Tilsæt to spiseskefulde rå honning til varme, kogte havre. Lad havregryn afkøles til en behagelig temperatur, og lad den derefter på huden. Lad havregrynspakken hærde i 30 minutter for at reducere inflammation i huden. Tør havremelkassen af ​​med en fugtig klud og fortsæt med din normale hudpleje rutine.