Hvordan man laver frosne hele languster

Medmindre du bor i bayou, eller i nærheden af ​​en krop af højt kalcium, ferskvand iltet af en underjordisk forår, køber du sandsynligvis din langusterfrosne. Krebsdyrens indre organer nedbrydes hurtigt efter døden, så du kan kun købe forkogt, fuldfrosset languster. Dette skaber dog ikke noget problem, fordi de individuelt dybfrosne eller IQF-teknikker, der anvendes af leverandører, giver kødfisk blød og næsten uberørt, så du behøver ikke bekymre dig om grumhed ved genopvarmning. Du behøver ikke at tine languster, før du laver dem, så du kan tilføje dem til languster koger og dampere og få dem klar i minutter.

City Crawfish Boil

Fyld en stor stockpot med et par liter vand.

Dampning Frosset Crawfish

Tilsæt krydderier, krydderurter og krydderier til vandet. Crawfish koges kogevæske består normalt af krydderier såsom peber, nelliker, koriander, laurbærblade og cayenne peber, urter som persille og timian og aromater, såsom skiver citroner, løg og hvidløg. Du kan også købe crawfish / krabbe kog krydderier blandinger i supermarkeder, eller sammensætte din egen med krydderier du kan lide.

Rør kogevæsken og kryd det med kosher salt. Dæk potten og lad kogevæsken koge på komfuret.

Tilsæt nye kartofler og halve ører af majs til gryden, hvis det ønskes, og dække. Skær kartofler større end 2 eller 3 tommer i halvdelen.

Kog, indtil kartoflerne gennembor nemt med en gaffel, ca. 10 til 15 minutter. Tilsæt den frosne languster til gryden og dækslet.

Kog languster til opvarmning igennem ca. 8 til 10 minutter efter at vandet er kogt igen. Dræne languster kog i en kolander, og tjen straks.

Fyld en gryde på ca. 1/2 til 3/4 vand og tilsæt hele krydderier efter smag. Du skal kun tilsætte ingredienser, der aromatiserer, når de opvarmes, såsom stjerneanis, knust hvidløg, peberkorn og citrongræs. Tørrede krydderier og urter frigiver ikke tilstrækkelig aroma til vand for at få indvirkning på langusteret under dampning.

Placer en bambus dampkasse oven på potten, eller sæt en dampkorg i den. Dæk panden og sæt vandet i kog.

Adskil languster, hvis de er frosset sammen, og sæt dem i dampkøleren. Du kan stable languster oven på hinanden, bare ikke hæve dem så højt, låget vil ikke forsegle potten.

Anbring et køkkenrulle over toppen af ​​gryden, og læg låget oven på håndklædet. Tryk låget ned fast for at holde så meget damp som muligt.

Damp languster til opvarmning gennem, ca. 15 til 20 minutter. Tag en languster ud af damperen og skære halen halvt på tværs. Hvis du ser damp, der stiger fra kødet, er den klar til at spise.