Øvelser for at slippe af med en muffin top

Når du knuser din talje og har overskydende fedt, der hænger fra taljen, er dette kendt som en muffin top. Fordi en muffin top er overskydende kropsfedt, skal du engagere sig i kalorieforbrændingsaktiviteter for at forbrænde fedt. Selvom du målretter præcis, hvor du vil tabe fedt, er umuligt, kan du kombinere kardiovaskulære øvelser med muskel-toning dem for at afsløre tonede muskler, når du taber abdominal fedt.

Interval træning kan hjælpe dig med at hoppe på dit vægttab og hjælpe dig med at miste kropsfedt og slippe af med din muffin top. Udfør denne øvelse, mens du foretager din kardiovaskulære træning – fra at gå til cykling til jogging. Start med at varme op og strække i fem minutter, og udfør din øvelse med et kraftigt tempo – om et niveau 7 af anstrengelse på en skala fra 1 til 10 i et minut. Skift til et langsommere tempo i to minutter, og fortsæt derefter med at skifte mellem 20 og 30 minutter. Cool ned i fem minutter. Udfør denne rutine mindst tre gange om ugen.

Den dobbelte benstrækning er en Pilates-bevægelse, der toner midsektionen, især de dybe abdominale muskler. Når du taber fedt, kan dette hjælpe med at tone din muffin top. Start med at ligge på ryggen og trække knæene mod brystet. Placer dine hænder bag hovedet og tag dyb indånding. Når du trækker vejret, skal du rette dine ben i luften og løfte dit hoved og skuldre væk fra jorden. Hold denne position i to sekunder, sænk derefter dine skuldre tilbage til gulvet og bøj knæene mod brystet. Gentag øvelsen mellem otte og 10 gange.

Den walking lunges med twist motion toner midsection og får din puls gå, hvilket hjælper dig med at forbrænde flere kalorier. Du kan udføre denne øvelse med en middelvægtig håndvægt – mellem 5 og 8 lbs. – eller uden vægt. Hold håndvægten foran dig i skulderhøjde. Lunge fremad med din venstre fod, holde venstre knæ fra at gå over ankelen. I lungepositionen drejes til venstre side og vender frem igen. Gå fremad med din højre fod, og gentag derefter med den rigtige fod, vrid til højre side. Fortsæt skiftende ben til 12 gentagelser. Hvil i 30 sekunder, og udfør derefter to ekstra sæt.

Ab lean-backs målrette mod de dybe abdominale muskler og nedre rygmuskler, der hjælper med at tone disse muffin-top områder. Start med at sidde på gulvet med dine ben lidt bøjet og kun dine hæle på jorden. Hold dine arme foran dig og løft dem til hovedhøjde. Du kan holde en mellemvægt for at øge træningens intensitet. Hold ryggen lige, læn dig lidt tilbage. Du skal føle mavemusklerne og rygmusklerne. Hold denne position i 10 sekunder, og løft derefter op til startpositionen. Gentag øvelsen otte gange.

Interval træning

Double-Leg Stretch

Walking Lunges With Twist

Ab Lean-Backs