Udøve oplysninger til weider crossbow fordel

Weider ejes af ICON Health and Fitness. ICON er et af verdens største træningsudstyrsproducenter. Weider fremstiller sundheds- og fitnessprodukter, herunder Weider Crossbow Advantage hjemme gymnastiksal. Selvom det er blevet afbrudt og erstattet med Weider MAX, ejer tusindvis af forbrugere både originale og udskiftningsmodeller. De er alsidige hjemmetræer er rettet mod budgetbevidste købere.

Grundlæggende statistikker

Weider Crossbow Advantage – som er blevet afbrudt og erstattet af Weider MAX – er rimeligt prissat til omkring $ 600. Ifølge producenten kan du udføre op til 65 øvelser med dette hjemme gymnastiksal, hvilket gør det til et samlet legeme eller universelt hjemme gym. Modstanden vægt er 240 lbs., Men du kan opgradere det til 440 lbs. Ved at købe yderligere modstandsstænger. Gymnastiksalen er 82 tommer høj, 66 tommer bred og 80 tommer lang. Weider tilbyder en levetidsgaranti på modstandsstænger, en fem års begrænset garanti på reservedele og en års garanti for arbejdskraft.

Modstandssystemet

Crossbow Advantage bruger sit Compound Resistance System (CRS). CRS er stangmotstandsteknologi, som det, der bruges til BowFlex-modellerne. Ifølge producenten er Weider-hjemmetrænerne sammenlignelige med BowFlex-modellerne, men er mere overkommelige, giver bedre modstand og et bredere udvalg af bevægelser. Stangresistens negerer behovet for pladsforbrugende vægtplader, stænger og håndvægte. Fleksible stænger tilbyder forskellige niveauer af fleksibilitet, der svarer til mængden af ​​modstand af en bestemt vægt. For eksempel er en 40 lb. stang som at løfte en 40 lb. håndvægt.

Overkroppen

Krybben har træningsstationer til hovedkroppens hovedmuskler, herunder bryst, ryg, skuldre og arme. Flad- og hældningsbænkpresser arbejder med øvre og midterste pectoralis (bryst) muskler. Pec fluer kan udføres ved at holde grebene for at bringe dine arme sammen i en bue bevægelse. Øvelser til ryggen omfatter siddende latissimus dorsi (lat) pull-downs, lat pull-ups ved hjælp af overhead bar og siddende rækker ved hjælp af glidende sæde. Du kan udføre traditionelle biceps krøller, siddende skulder presse og overhead triceps tryk ved hjælp af de nederste modstandsstænger.

Underkrop

Hovedkropperne i underkroppen omfatter quadriceps, hamstrings og gluteus muskler. Du kan udføre større underkropsøvelser ved hjælp af korsbøjlen. Sædet skal fjernes for at udføre stående squats, der fungerer næsten alle underkroppens muskler. En ben krøll / forlængelse vedhæftning giver dig mulighed for at lave to traditionelle øvelser til forsiden og bagsiden af ​​benene. Siddende benforlængelser arbejder quadriceps muskler og ben krøller (liggende fladt på din mave) arbejde hamstrings.

Hvis du leder efter et budgetkøb, er Weider Crossbow Advantage, eller dens udskiftning, Weider MAX, god værdi for pengene. Det er kompakt, og du kan nemt og hurtigt ændre modstanden. Lattårnet og glidende sæde er ønskelige træk. Men fordi Weider Crossbow Advantage er en økonomimaskine, er den ikke bygget til de samme standarder som dyrere modeller, som f.eks. Bowflex. Forbruger anmeldelser er blandet. Typen af ​​forbrugerklager vedrører hovedsagelig brudte dele og glidestænger. Det kan ikke holde op så godt i det lange løb.

Ekspertindsigt