Vandre pinnacle i hamburg, pennsylvania

Pinnacle er en moderat udfordrende bjergvandring langs 8,7 miles af trail nær Hamborg, Pennsylvania, inden for grænserne af Berks County Park. Den indeholder en af ​​de mere populære segmenter af Appalachian Trail i Pennsylvania. Højde gevinst er omkring 870 fod, hvilket giver en god – men ikke for anstrengende – træning for vandrere.

Trailhead

For at nå stien, følg State Highway 22 fra Hamburg til Reservoir Road. Park ved reservoirportene, hvor Appalachian Trail fører væk fra parkeringspladsen.

Prædikestol Rock Route

Den første del af ruten er tydeligt markeret med de vandrette parallelle hvide blazes, der fører vandrere langs hele Appalachian Trail. Efter at have forladt Appalachian Trail, går vandrere østover og begynder at klatre gennem en række afskifter op ad Pulpit Rocks skråninger.

At nå Pinnacle

Den blåbrædte sti vil lede vandrere til toppen, kendt som Pinnacle. Der er en gæstelog for besøgende at underskrive øverst, og Pinnacle tilbyder fin udsigt over de omkringliggende bjerge og dale, herunder Hawk Mountain og Lehigh Valley. Sporet fortsætter derefter forsigtigt skrånende brandveje tilbage til trailhejen hvor vandreturen begyndte.

Trail længde og tilstand

Pinnacle er et passende spor for en dagstur, da den følger en løkke og tager fire eller fem timer i et stabilt tempo. Sportilstanden er generelt meget god, men der er mudrede strækninger, hvor naturlige kilder kommer ud af jorden. Der kræves gode vandtætte sko.

Forsigtig

Strålede pletter er udfordrende ved nedstigning og ville være vanskelige under ugunstige vejrforhold, så prøv at redde denne vandretur til en tør dag. Vandrere bør også være opmærksomme på slanger, især giftige kobberhoveder.

Der er flere campingpladser i området, herunder Blue Rocks Family Campground. Kajakere kan nyde stryk af Nesquehoning Creek eller Lizard Creek, og flere sejlbåde er tilgængelige på Hamburg Dam reservoir, som støder op ad stien. Også et besøg værd i nærheden Kempton er Hawk Mountain Sanctuary, det første helligdom, der er specielt designet til rovfugle.

Camping og fritid