Gratis liste over fedtforbrændingsproteiner

Der er ingen specifik mad eller kost plan, der vil garantere fedt tab eller vægttab succes. Men der er flere fødevarer, der vil hjælpe dig med at tabe sig og fedt ved at holde dit daglige kaloriindtag lavt og øge dit stofskifte. En højere metabolisk hastighed vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier for at øge fedtforbrændingspotentialet. Specielt protein anbefales at hjælpe med fedtforbrænding, da næringsstoffet mætter appetitten og hjælpen i udvikling, vedligeholdelse og reparation af muskler. Tilsæt højt proteinholdige fødevarer til din daglige menu som en del af en sund kost og motion regime.

Kylling er højt i protein, hvilket øger stofskiftet for at øge kalorieindholdet og fedtforbrændingen. Ifølge NY Daily News rapporterede AOL Health resultater fra danske forskere, som fandt, at mænd øgede kalorierne, da de erstattede 1/5 af deres daglige carbindtag med proteinfødevarer, herunder kylling. En 4 oz. Servering af kyllingebryst giver ca. 130 kalorier, 1 g fedt og 27 g protein.

Svinekød er højt i protein og kan medvirke til at øge fedtforbrændingen. Ifølge NY Daily News skal kroppen arbejde hårdere for at fordøje protein. Dette øger energibehovet og brændte kalorier, som kan hjælpe med fedt og vægttab. Svinekøds proteinindhold fylder også, hvilket tillader appetitten at forhindre over-spisende fødevarer, der er højt i sukker og fedt. Undgå fede nedskæringer af svinekød og vælg dem, der er mærket som magert eller få ordene runde eller mørbrad på deres pakke.

Æg er en komplet proteinkilde, der er et sundt fedtforbrændingsalternativ for folk, der undgår kødprodukter. Et stort æg giver 75 kalorier, 5 g fedt og 6 g protein. Det har ingen sukkerarter og er en kilde til essentielle vitaminer og mineraler, herunder jern, som transporterer ilt til blod og kropsceller. Hvis du forsøger at holde fedtindtaget lavt eller spise mere end 1 til 2 æg om dagen, bør du overveje at spise kun æggehviderne, som kan købes separat for at reducere affaldet. Æg hvide indeholder hele proteinet i ægget, minus det fedt, der findes i æggeblommen.

Laks er en høj protein mad, der hjælper dig med at forbrænde fedt. Protein tilsætter ikke kun appetitten, men hjælper også med at udvikle muskler, som har en højere metabolisk hvileperiode end fedt. Således jo mere magert muskel du har, jo flere kalorier du brænder selv mens du er i ro. Højproteiner, herunder laks, giver en sund middagsmulighed efter en træning for at hjælpe med muskelreparation. Desuden er fede fisk som laks kilder til sunde omega-3 fedtsyrer, som kan nedsætte niveauerne af leptin, et hormon, der stimulerer appetitten i kroppen. Denne hjælpemidler i øget kalorieforbrænding.

Kylling

Magert svinekød

æg

Laks