Healthrider softstrider løbebånd review

Healthrider SoftStrider er en lavbelastet tredemølle designet til at øge en persons kardiovaskulære præstationer. Det adskiller sig fra andre løbebånd på grund af sin iFit.com-kompatibilitet, så folk får adgang til en virtuel personlig træner.

Funktioner

SoftStrider indeholder 10 indbyggede fitnessprogrammer, en hjertefrekvensmåler, hastigheder på 0 til 12 miles per timers (MPH), pulsfølere, en LED-displaykonsol, strømforhøjninger på 0 til 10 procent og køleventilatorer. Det er også iFIT.com-kompatibelt, som gør det muligt at næsten forbinde med en personlig træner, der motiverer og instruerer dig, mens du bruger løbebåndet.

Anvendelser

Løbebåndet kan bruges til at maksimere, hvor mange kalorier der brændes under en træning, hvilket øger kalorieunderskuddet – en faktor der kan forårsage vægttab. Ifølge WorkoutWarehouse.com kan du også maksimere din aerob træning ved at justere hastigheden og hældningen.

Sikkerhed

Løbebåndet indeholder stødabsorberende træbelte, som kan reducere spændinger på led, ankler og knæ. Det kan også sikkert rumme vægte på op til 330 pund.

tilgængelighed

Fra august 2010 tilbagekøbes løbebåndet for $ 1.499 på WorkoutWarehouse.com. Løbebåndet er ikke tilgængeligt i butikkerne.