Højproteinspirer

Frøene fra hvilke forskellige spirer starter livet bestemmer næringsindholdet i de færdige spirer. Højproteinbælgfrugter giver højproteinspirer, mens radise og alfalfa frø producerer spirer højt i antioxidanter men lavt proteinindhold. Kig efter spirer hos din lokale købmand eller helsekostbutik, eller start din egen fra frø eller tørrede bælgfrugter. Den gennemsnitlige person har brug for mindst 50 gram protein hver dag. En kop spirer fra bælgfrugter eller hvede giver dig omkring 15 til 20 procent af dit proteinindtag for dagen.

Tørrede ærter

Spirerne, der stammer fra tørrede ærter, også kendt som split ærter, giver 10,6 gram protein pr. Halv kop. Spirer fra tørrede ærter er høje i vitamin C og i B-komplekse vitaminer, herunder folat. De er også en god kilde til flere mineraler, herunder jern, magnesium, fosfor, kobber og mangan. Ved 150 kalorier pr. Portion har spirerne mindre end 1 gram fedt, med blot et spor af den usunde art.

Sojabønner

En 1-kops servering af friske sojabønner spiser giver 9 gram protein. 85-kalorieindholdet er også højt i folat, C-vitamin, thiamin og mangan. Sojabønnespirer er højere i mættet fedt end de fleste andre spirer; serveringen tager 4,69 procent af den anbefalede daglige værdi for total fedt og 0,7 procent af DV for mættet fedt.

Hvede

Spiring af hvedefrø giver dig et produkt, der bidrager med 8 gram protein i hver 1-kops servering. Hvedespirer er også højere i kalorier end bælgfrugtsfrø, med 214 kalorier pr. Kop. Du får også sunde doser af næringsstoffer, for hvilke hvede er kendt, herunder B-komplekse vitaminer, jern, magnesium, mangan, fosfor og selen.

linser

Lentilspirer giver 6,9 gram protein pr. Kop. Ved 82 kalorier giver en kop linser ca. en femtedel af folat, mangan og C-vitamin, du har brug for hver dag. Linse spirer giver også jern, zink, kobber, kalium, fosfor og B-vitaminer ud over folat.

Du får 7,7 gram protein fra hver 1 kop frisk nyrebønnespirer. 53-kalorie-serveringen er især høj i vitamin C, og tilbyder ca. 120 procent af DV for vitamin C i hver servering. Spirerne bidrager også med store mængder B-komplekse vitaminer, herunder folat, samt jern, kalium, kobber og mangan.

Spire, der er spundet fra marinebønner, giver ca. 6,4 gram protein pr. Portion. Du får også ca. en tredjedel af folat og C-vitamin, du har brug for dagen fra 70-kalorieindstillingen. Navy bønner er også højt i andre B-vitaminer, såvel som jern, magnesium, fosfor, kobber og mangan. Serveringen har 70 kalorier og mindre end 1 gram fedt.

Kidneybønner

Navy Beans