Hvor mange kalorier brændes i en times blandet træning?

Antallet af kalorier du brænder i en times motion afhænger af flere faktorer. Jo mere du vægter, desto større træningsintensitet og jo længere varigheden desto mere kalorier du brænder. Det er almindeligt for en fitness-entusiast at blande øvelser ved at opdele en træningssession i stretching, vægtløftning og kardiovaskulær træning. Brug af blandede øvelser er grundprincippet for nogle former for motion som Hatha yoga og cross-training.

Cross-træning

Cross-træning giver dig mulighed for at træne længere og oftere. Cross-træning reducerer stresset på dine muskler og ledd ved at blande forskellige typer træning i samme træningssession. For eksempel del din 30-minutters kardio-session i gymnastikken mellem to maskiner, som den elliptiske og den stationære cykel. En kors-træning bestående af 20 minutters stationær roing efterfulgt af en løb på løbebåndet i 20 minutter ved 8 mph og 20 minutters cykling afslappet ved 10 mph brænder 596,32 kalorier pr. Time for en 160 pund person og 743,33 kalorier pr. Time For en 200 pund person.

Løbebånd og vægte

Hopping på løbebåndet i 30 minutter og derefter løfte vægte i yderligere 30 minutter for at fuldføre din træning er en typisk efter-træningsøvelse rutine. Med denne rutine får du muskelstyrke og definition samt opbygge din udholdenhed og forbedre dit kardiovaskulære helbred. Ifølge data fra Harvard Health Newsletter, efter at have gået to 15 minutters mil og vægtløftning i 30 minutter, brænder en 125 pund person 210 kalorier og en 185 pund person 333 kalorier.

Hatha Yoga

Hatha yoga klasser tilbyder en times blandet øvelse. Du starter med gentagelser af solskildring – en dynamisk serie på omkring 12 bevægelser. Du følger med stående, sidder, vrider, rygbøjning og omvendt udgøres adskilt af korte hvileperioder i hvilestillinger. Ifølge “BMC Free and Alternative Medicine” udgør en yogaklasse bestående af 20 minutters hvile, 24 minutter solskildning og 28 minutters yoga brænder i gennemsnit 197,8 kalorier.

Husarbejde og Yardwork

Når du ikke har tid til gymnastiksalen, skal du huske i stedet. Aktiviteter som skrubbe gulve og luge haven giver en bred vifte af motion, samtidig med at der øges kaloriforbrændingen. At klippe, grave, vaske bilen eller vinduerne brænder ca. 200 til 222 kalorier til en 185 pund person og 135-150 kalorier til en 125 pund person. Udførelse af en bred vifte af husholdnings- og udendørs aktiviteter kombinerer strækninger, vægtløftning og andre øvelser for at skabe en blandet øvelse.