Hvor mange kalorier vil jeg brænde gå hurtigt i 30 minutter om dagen 7 dage om ugen?

Gåture er en af ​​de enkleste måder at få fat i og bevare hjertesundheden. American Heart Association’s retningslinjer for fysisk aktivitet indikerer, at sunde voksne bør sigte på at gå mindst 150 minutter om ugen eller 30 minutter hver hverdag. Walking 7 dage om ugen vil forbrænde flere kalorier, og du kan tilføje udfordringer til din walking træning, der gør det mere af en kardiovaskulær eller styrket øvelse.

Walking brænder overalt fra 90 til 200 kalorier i 30 minutter. Du forbrænder færre kalorier, hvis du går på en spadseretur på 30 minutter. Du forbrænder flere kalorier, der går med den hastige hastighed på en 17-minutters mil. Jo mere du vejer og jo mindre passer dig, desto flere kalorier brænder du i en halv times gåtur. Ved disse satser brænder du mellem 630 og 1.400 kalorier pr. Uge, der går i 30 minutter hver dag.

Varier din walking træning for at holde det interessant, og du vil også forbrænde flere kalorier. Indsæt et par skråninger i din vandrerute. Hvis du træner på en tredemølle, skal du sætte den i en skråning for en del af tiden. Walking mere ekstreme hældninger gør din træning mere som vandreture, som brænder to gange mængden af ​​kalorier end at gå på en flad rute.

Tilføj styrke øvelser til din walking træning for at opbygge muskler. Selvom styrketræning ikke brænder betydelige kalorier, erstatter den dit fedt med magert muskelmasse. Din krop arbejder hårdere for at opretholde din muskelmasse og øger din hvilemetabolisme, så du forbrænder flere kalorier hele dagen. Invester i lette håndvægte eller håndled vægt og pump dine hænder, mens du går. Byg muskler i underkroppen ved at løfte dine knæ højt under en del af din tur. Stop hvert femte minut og lav en serie squats eller lunges.

Efterhånden som du bliver i orden, forbrænder du mindre kalorier, der gør det samme træning. Skift din walking træning i et højere gear ved at gøre interval træning. Start med et opvarmningstemperatur i et par minutter, og gå så hurtigt som muligt. Hvert fem minutter øges dit tempo til et sprintniveau, enten ved at gå i gang, løbe eller springe reb. Vedligehold denne hastighed i 30 sekunder. Gå tilbage til en langsom tur i et minut og derefter tilbage til din kraftige tempo inden næste sprint. Du øger din hjertefrekvens dramatisk under sprintsne, og den forbliver hævet i løbet af genoprettelsesperioden, hvilket resulterer i flere kalorier, der forbrændes.

Mathen

Variationer

Styrketræning

Interval træning