Hvordan man laver en pighvarfilet

Pighvar er en art af fisk relateret til sålen. Det er velkendt i Europa, hvor det opdrættes kommercielt. Pighvar er en god kilde til vitamin B12 og selen, og ligesom de fleste fisk er pighvar naturligt lavt fedtindhold. Pighvar har en assertiv smag, der undertiden sammenlignes med hellefisk. Denne fisk kan fremstilles på forskellige måder. Stik dine pighvarfileter i mælk, saut dem i olivenolie eller lad dem fryse dem.

pocheret

Hæld 4 kopper fuldmælk i en dyb stegepande. Tilsæt 2 spiseskefulde dragon og salt og peber efter smag. Lad mælken koges over høj varme.

sauteret

Placer pighvarfiletene i mælken og reducer varmen til mellemlangt. Smør pølsefileterne i 20 minutter eller indtil de er kogte igennem og flakket.

stegt

Server pølsefiletene varmt.

Varm 2 spiseskefulde olivenolie i en stegepande.

Sæt pølsefileterne med salt og peber efter smag eller med 1 spsk ristet fennikel.

Sæt pølsefileterne i stegepanden og saut dem i to minutter. Drej derefter fileterne og saut dem i to minutter. Pighvarfiletene er klar, når de er gyldenbrune på ydersiden og uigennemsigtig hele vejen igennem.

Server pølsefiletene varmt.

Varm 4 kopper vegetabilsk olie i en dyb stegepande over høj varme.

Kombiner 1 kop koldt vand, 1 æg og 3/4 kop mel i en skål og bland dem med en wire whisk, indtil de danner en glat tempura smør.

Dyp turbotfileterne i tempura batteren og læg dem i et enkelt lag i den varme olie.

Steg pølsefileterne i to til tre minutter, eller indtil belægningen er gyldenbrun, og filetene er flakket hele vejen igennem.

Tag pølsefiletene ud af skillet og læg dem på en plade, der er dækket med papirhåndklæder, for at afløb. Server dem med tartar sauce eller malteddike efter smag.