Hvordan man laver suppe squash i ovnen uden olie

Alsidig, betydelig og nærende, butternut squash er i højsædet fra det tidlige efterår gennem sen vinter og kan tjene som en hovedretter eller en sideskål. En fremragende kilde til vitamin A og C, kalium og calcium, butternut squash giver kostfiber og andre næringsstoffer med relativt få kalorier og lidt fedt. Vælg en squash, der føles tung for sin størrelse, er fri for synlig skade og har glat, jævnt farvet hud. Kog det i ovnen halveret, stadig i skallen, eller skrællet og skåret i mindre stykker. Uanset hvad du behøver, skal du ikke bruge olie.

Placér et ovnstativ på midtensklassen og forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.

Skær squashen i halv længde og skub frøene ud med en stor ske. Skal butternut squashen, hvis du vil lave mad og servere den i stykker.

Skær den skrællede squash i stykker af den ønskede størrelse, hvis du ikke steger halvdelene i skalen. Læg stykkerne eller halverne i en glasbageplade.

Sæt 1/2 stok smør i en mikrobølge-sikker skål og smel den i mikrobølgeovnen. Brug en madbørste til at belægge squashen med smeltet smør.

Sæson smørbrød til smag eller i henhold til anvisningerne i en valgt opskrift. Drys salt, sort peber og 2 teskefulde brunt sukker til en simpel forberedelse. Alternativt drysses det let med honning eller ahornsirup. Du kan også støv det med kanel og muskatnød eller med revet parmesanost.

Bages butternut squash i 20 til 30 minutter. Dens størrelse, nøjagtigheden af ​​din ovnstemperatur og andre faktorer påvirker tilberedningstiden. Fjern squashen fra ovnen, når den begynder at karamelisere og dens kød er øm.