Hvordan man reducerer appetitten naturligt

Se sent nat tv og du vil se et halvt dusin reklamer for piller, shakes og kosttilskud, der lover at reducere din appetit. Desværre er der intet bevis for at antage, at disse kostbare ikke-receptive appetitundertrykkende midler er effektive. I stedet for at spilde dine penge, tag et par enkle trin for at mindske din appetit naturligt. Adresse eventuelle bekymringer om din appetit og vægt til din læge.

Spis morgenmad. Det er almindeligt kendt, at morgenmad er dagens vigtigste måltid, men et morgenmåltid hjælper kun dig med at styre din appetit, hvis du spiser den rigtige type mad. Wellness direktør Lauren Whitt anbefaler morgenmad mad som almindelig, fedtfattig yoghurt eller æggehvider, der er højt i protein, og som vil holde din mave fuld længere.

Administrer stress. Når du er bekymret eller nervøs, øges niveauet af et hormon kaldet cortisol dramatisk i din krop. Høje niveauer af cortisol er forbundet med en stigning i appetit og trang til højt fedtfattigt sukkerfødevarer, ifølge Dr. Len Kravitz. Lav en liste over aktiviteter, du kan gøre, når dine stressniveauer er høje, såsom at gå, ringe til en ven, dyb vejrtrækning, tage et bad eller hoppe på elliptisk. Tape listen til køleskabet som en påmindelse om at arbejde, ikke spis, gennem din stress.

Tag en snack. Selvom det lyder kontraintuitivt, er en af ​​de bedste måder at mindske din appetit på at spise, før du føler dig ravøs. Whitt anbefaler en lille servering af et umættet fedt som nødder smør eller rå nødder. Oliesyren i disse fedtstoffer virker som et naturligt appetitundertrykkende middel. En anden mulighed er grapefrugt, hvilket sænker insulinniveauet i din krop.

Planlæg forud. Forvaltningen af ​​din appetit vil tage nogle forberedelser. Bær sunde snacks i din taske eller dokumentmappe, så du altid har noget tilgængeligt. Hold et par sneakers på dit skrivebord, så du kan tage en tur, når du føler dig stresset. Hvis du er for travl til at lave morgenmad, pisk en smoothie eller en æggehvad sandwich om aftenen til at tage med dig om morgenen.