Hvordan udsender jeg en indenlandsk partner?

Når du støder på problemer med din indenlandske partner, fra følelsesmæssig til endog fysisk overgreb, kan du undre sig over hvilke skridt der skal træffes for at fjerne eller fjerne ham fra dit hjem. På grund af karakteren af ​​dit forhold vil en procedure under udlejer og lejerlov typisk ikke være tilstrækkelig. Du skal se på bestemmelserne i familielovbestemmelser i din stat for at udføre opgaven med at fjerne din indenlandske partner fra boligen, ifølge American Bar Association-sagen for familieret.

Fungere

Familielovbestemmelser vedrørende en fastholdelsesordrefunktion, der giver dig lovlig mulighed for at fjerne nogen fra dit hjem, som er din intime partner, ifølge FindLaw. Det underliggende formål med disse love er at beskytte dig mod chikane eller misbrug i hænderne hos en indenlandsk partner, og for at tillade opholdet at blive afsat til dig.

Tidsramme

Familielovbestemmelser vedrørende fjernelse af en indenlandsk partner fra dit hjem giver dig mulighed for at søge en nødsituation, midlertidig bestilling. Gennem en beredskabsordning bestemmer retten, at en indenlandsk partner skal forlade lokalerne straks. Retshåndhævelse vil hjælpe med at udskyde den indenlandske partner fra dit hjem.

Overvejelser

Før du søger en formel ordre om at udsætte en indenlandsk partner fra dit hjem, skal du overveje, om du og din væsentlige anden kan nå til enighed om besiddelse af hjemmet. Hvis du kan nå en løsning, kan du indgå en aftale om, hvordan din hjemlige partner vil forlade lokalerne.

Misforståelser

Den mest almindelige misforståelse om at fjerne en indenlandsk partner fra dit hjem er, at du skal bruge udlejer og lejerlove. Dette omfatter den fejlagtige overbevisning om, at du skal betjene en udsendelsesmeddelelse på din indenlandske partner, inden du indgiver en retssag. Der er ikke behov for en sådan forhåndsmeddelelse, og du kan flytte direkte til arkivering for en fastholdelsesordre.

Ekspertassistance

At forfølge en udvisning af din indenlandske partner repræsenterer, hvad der kan være en juridisk kompleks og følelsesmæssigt udfordrende indsats. Overvej at beholde en advokat til at repræsentere dig i processen. American Bar Association opretholder ressourcer til at hjælpe dig med at identificere og ansætte en passende advokat for at hjælpe dig med at fjerne en hjemlig partner fra dit hjem.