Urte retsmidler til smerter i vene-sår

Venøse ben sår, også kendt som stasis sår eller varicose sår, skyldes utilstrækkelig blodgennemstrømning i dine ben, der får blod til at svømme i dine årer. Tilstanden er generelt en komplikation af andre benproblemer, såsom venøs hypertension og kronisk venøs insufficiens. Sårene er åbne sår, som kan være smertefulde og, hvis de ikke behandles, kan blive smittet. Urter kan hjælpe med at lindre smerten og helbrede såret naturligt. Kontakt din sundhedspleje, før du starter behandling med urtesår i smerter i vene i benet.

Herbal Actions

Urter til vene i mavesåret virker på forskellige måder. Anti-inflammatoriske urter vil berolige irriteret og beskadiget væv, lindre smerte. Nogle urter vil hjælpe med at helbrede det underliggende problem – venøs insufficiens – der fører til smertefulde mavesår. Urter til sår hjælper med at helbrede såret og eliminere smerter. Tjek med en videnskabelig praktiserende læge om rådgivning om dosering og forberedelse af plantelægemidler til smerter i vene i mavesår.

Witch Hazel

Heksehassel, eller Hamamelis virginiana, er et lille træ indfødt til Nordamerika. Herbalists bruger bladene og bark til at behandle diarré, tyggegummi betændelse, sår, venøse lidelser, blødninger, hudproblemer og ondt i halsen. Planten er rig på tanniner, som har astringerende, antiinflammatoriske, hæmatostatiske og antiseptiske virkninger. I deres 2001-bog anbefaler “Naturlægemidler”, naturläkemedicinske læger Asa Hershoff og Andrea Rotelli, at anvende heksehasel topisk til bensår. Det vil stramme væv og reducere smerte og betændelse. Afbryd brugen, hvis din hud bliver irriteret.

Comfrey

Comfrey, eller Symphytum officinale, er en europæisk flerårig med en lang historie af medicinsk brug. Traditionelle healere bruger rødderne, jordstænglerne og blade til at helbrede sår og koger. Comfrey er rig på allantoin, en plantekemikalie, der forstærker væksten af ​​nyt væv. Den indeholder også rosmarininsyre, som er en anti-inflammatorisk og mucilage, som lindrer smerter og helbreder beskadiget hud. I deres 2000 bog, “Prescription for Nutritional Healing”, dr. James F. Balch og Phyllis A. Balch, CNC, rådgive at lave et komprimat af comfrey te og anvende det på dine betændte bensår. Brug kun comfrey eksternt.

Gotu Kola

Gotu kola, eller Centella asiatica, er en krybende urt fundet i tropiske områder af Afrika, Asien og Nordamerika. Herbalists bruger hele planten som et middel mod sår, forbrændinger, venøs insufficiens og hudsår. Det er en ingrediens i kommercielle cremer og salver til lindring af smerte og betændelse, og det hjælper også med at forhindre ar. I deres 2009 bog, “Medicinal Plants of the World”, forklarer Ben-Erik van Wyk og Michael Wink at gotu kola indeholder triterpenoider, der stimulerer kollagen I, et protein involveret i sårheling. Denne urt har også antiinflammatoriske og antimikrobielle handlinger, og Hershoff og Rotelli anbefaler det til smertefulde venøse mavesår. Gotu kola kan forårsage maveforstyrrelser, døsighed eller kvalme, hvis de anvendes internt.