Nem måde at debone en ørred på

Ørret er højt i essentielle omega-3 fedtsyrer, men det er også lavt i skadeligt kviksølv. Hvis du har fanget din egen ørred, er knoglerne i fisken en af ​​de eneste hindringer mellem dig og en sund ørredmiddag. Boning en ørred behøver ikke at være svært eller rodet. Når du først har læst den rigtige teknik, ved at vide, hvordan man forpanner en ørred, det lettere for dig at nyde friskfanget fisk regelmæssigt.

Skær hovedet fra fisken lige under gylderne. Skær fisken ned i maven. Placer dine fingre i skåret, lige under hvor du skåret væk hovedet. Kniv tommelfingeren og pegefingeren sammen og træk for at fjerne fiskemængden. Derefter åbner de to sider af den skårne fisk og skraber din hånd fra top til hale for at fjerne de resterende indre.

Flip fisken, så dens mave vender opad. Adskil fiskens sider i en sommerfugl. Se efter, at fiskbenstrukturen løber ned midt i fisken.

Kør din kniv langs hver side af spinalbenstrukturen for at løsne den. Hvis du foretrækker fileter over en sommerfugl, kan du blot løsne hver side af fisken fra knoglestrukturen ved at skære sammen med knoglerne for at lave to fileter. Ellers skub din kniv mellem bunden af ​​knoglestrukturen og kødets top for at adskille rygsøjlen.

Træk rygsøjlen væk fra ørret og kassér. Mens hovedbenstrukturen nu fjernes, vil fisken kun have resterende knogler i det bløde kød på begge sider. Føl knoglerne med dine fingre for at finde deres placering.

Indsæt spidsen af ​​din kniv på den ene side af knoglerne, som løber vandret gennem hver side af fisken. Score ned hele længden af ​​fisken, og gentag på den anden side af knoglerne. Brug et sæt pincet til at trække knoglerne ud i et sammenhængende stykke. Gentag på den anden side af sommerfuglen eller på den anden filet.

Vælg eventuelle resterende knogler ud ved hjælp af pincet. Forbered fisken som ønsket.