Høje triglycerider og kokosolie

Triglycerider, en type fedt i blodbanen, kan tilstoppe dine arterier og gøre dig mere modtagelig for hjerteanfald og slagtilfælde. Hvis du følger en fedtfattig, lavt sukker kost og motion regelmæssigt, kan du sænke dine triglycerider med 50 procent, ifølge American Heart Association. Kokosolie, højt i mættet fedt, kan bidrage til usunde triglyceridniveauer.

Sunde triglyceridniveauer

Dine triglyceridniveauer skal måle mindre end 150 mg / dl-milligram pr. Deciliter blod. I april 2011 sænkede American Heart Association sin standard for hjerte-sunde triglycerider til 100 mg / dl, men det højere niveau forbliver den generelle standard. Hvis din triglycerider overstiger 200 mg / dl, står du over for en høj risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme, og hvis de måler mere end 500 mg / dl, står du over for en meget høj risiko. Andre faktorer, herunder din alder, køn, genetik, medicinsk historie og livsstil, skaber yderligere risikofaktorer.

Mættet fedt

Hvis du vil sænke triglyceriderne, skal du begrænse mættet fedt til 16g om dagen. Mest mættet fedt kommer fra animalske produkter – kød og mælk – men kokosnød og andre tropiske olier indeholder også store mængder af mættet fedt. En spiseskefuld kokosolie indeholder ca. 11,8 g mættet fedt, næsten tre gange så meget som i 1 spsk. Af margarine, som indeholder 3g og mere end i en 1/4 lb hamburger, som indeholder 8 g mættet fedt. Industriel kokosnødolie, der anvendes i pisket påfyldning og kaffehvidere, indeholder mere mættet fedt end almindelig kokosnøddeolie-12,7 g pr. Ss.

Transfedt

Hvis du får kokosolie fra kokosfyldte cookies, slik eller andre slik, kan du forbruge både for meget mættet fedt og for meget transfedt. Mange chokolader og kommercielle bagværk indeholder store mængder transfedt, et menneskeskabt fedt, der er skabt, når man omdanner vegetabilske olier til et faststof som margarin eller forkortelse. En enkelt butikskøbt makaron indeholder 4,4 g mættet fedt – mere end 25 procent af din daglige grænse – og en mørk chokolade, kokosfyldt candy bar indeholder næsten 11 g mættet fedt pr. Portion. En gennemsnits candy bar, med eller uden kokos, indeholder 3g transfedt-mere end en dags forsyning, ifølge De Forenede Stater Food and Drug Administration, som rapporteret af Brigham og Women’s Hospital.

Overvejelser

På trods af det mættede fedt i kokosolie og dets høje kalorieindhold – 100 kalorier pr. Spiseskefulde, omtrent det samme som alle olier – du kan læse online at tage store mængder kokosolie kan hjælpe dig med at tabe sig og sænke dit kolesterol. Nogen logik bag påstandene stammer fra, at ikke alle mættede fedtstoffer er skabt ens. Fedtet i kokosolie varierer strukturelt fra fedtet i smør og kan derfor virke meget anderledes i din krop. Men videnskaben fra 2011 understøtter heller ikke eller afviser krav om evnen af ​​kokosolie til at forbrænde fedt. Indtil mere forskning er afsluttet, kan det vise sig en gamble at tilføje kokosolie til din kost.