Hvordan bage chuck stege

Nøglen til at forberede en chuckrost sikrer, at kødet er ømt, når du serverer det. Bagning af stege i en lille mængde væske, en teknik kaldet braising, fremmer nedbrydning af fibre i kødet, der kan gøre det hårdt. Når stegningen er færdig med bagning, kan enhver resterende væske bruges til at gøre sovs. Bagning af stege er ikke vanskeligt, og endda kokere kan se frem til at forberede et ømt og velsmagende steg efter grundlæggende bagningsinstruktioner.

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.

Tryk salt, peber og hvidløg på alle sider af stege. Tilsæt andre krydderier, såsom oregano eller timian, hvis det ønskes.

Placer 1 el. Af vegetabilsk olie i en hollandsk ovn og læg den hollandske ovn på ovnen over medium høj varme. Brun begge sider af chuckrosten. Browning chuck stege forbedrer udseendet af stege og beriger smagen.

Sluk for brænderen efter at have brændt rosten. Tilsæt 1 kop vand, bouillon, æblecider eller vin til den hollandske ovn. Kombiner flere flydende ingredienser, hvis du ønsker det.

Sæt den hollandske ovn i den forvarmede ovn. Drej grillen efter tilberedning i en time og fortsæt med at bage. Den samlede tilberedningstid kan variere fra to til fire timer afhængigt af rognens vægt.

Indsæt et kødtermometer i ristens tykkelse for at kontrollere, om der er en donation. De Forenede Stater Department of Agriculture anbefaler madlavning chuck stege til mindst 160 grader Fahrenheit.

Fjern stekken fra ovnen, når den er færdig. Lad steget sidde i ca. 30 minutter før skæring og servering.