Hvordan kan jeg hurtigt tabe vandet i min mave?

Vandretention, også kendt som ødem, er en generende tilstand, som kan forårsage vægtforøgelse, fysisk ubehag og irritabilitet. Det er en midlertidig ophobning af overskydende væske forårsaget af elektrolytforstyrrelser og væskeniveauændringer i din krop og viser ofte i maven. Dette kan være særligt frustrerende, når dine jeans ikke vil knap eller dit bælte føles ekstremt tæt, men der er måder at miste den maveopust hurtigt.

Drik mere vand. Selv om dette måske lyder kontraintuitivt, siger MayoClinic.com, at at drikke mindst otte glas vand om dagen kan medvirke til at reducere vandretention. Dette skyldes, at når din krop er dehydreret, reagerer den ved at hænge på det vand, der er tilgængeligt, i stedet for at skylle det naturligt over tid.

Skær ned på natrium. Højnatriumfoder forårsager vandretention, så reducer din brug af salt i madlavning og ved spisebordet og skære ned på forarbejdede fødevarer med højt natriumindhold.

Spis masser af frugt og grøntsager, især dem med højt indhold af vand. Frugter og grøntsager som asparges, rødbeder, druer, grønne bønner, grønne grøntsager, løg, hvidløg og ananas virker som naturlige diuretika, der skylder overskydende væske fra din krop, siger University of Maryland Medical Center. Tilsæt flere af disse sunde fødevarer til din daglige kost for hurtigt at tabe vandets vægt.