Hvordan man kontrollerer om bacon er kogt

Brug af et madtermometer er den bedste måde at kontrollere for doneness, men med de fleste stykker bacon, vil denne metode ikke fungere. At få det rigtigt, når det kommer til tilberedningstid, er imidlertid vigtigt at dræbe bakterier til stede på kødet. I de fleste tilfælde er en visuel inspektion den eneste måde at kontrollere, om bacon er kogt. Hvis din bacon er mindst 1/2 tommer, kan du dog bruge et gaffeltype-madtermometer som en måde at kontrollere bacon til doneness.

Arranger baconskiver i et enkelt lag på et stativ i en lavbakkefad eller på en slagtekyllingspande med tang for at arrangere skiverne.

Forvarm ovnen til 375 F.

Bages regelmæssigt skåret bacon i mindst 12 minutter, tykt skåret bacon i mindst 16 minutter og ekstra tyk eller slagterens skåret bacon i mindst 19 minutter. Undersøg baconet for at sikre, at det er en mørk brun farve. Kog nogen tykkelse i op til fem ekstra minutter, hvis du foretrækker sprøere bacon.

Tilsæt baconskiver i et enkelt lag til en kold stegepande med tang.

Skift en brænder til medium varme og lav baconskiverne, drej hvert skive med dine tang om hvert minut.

Kog skiverne i ca. otte til 10 minutter afhængigt af tykkelsen eller indtil de når en ensartet mørk brun farve og har den grad af sprødhed, du foretrækker.

Ovnbagning

Stovetop Cooking

Canadisk bacon

Overfør baconskiverne til papirhåndklæder, lad dem dræne i 30 til 60 sekunder og overfør til en serveringsplade.

Varm olivenolie i en stegepande på din stovetop over medium varme.

Skær skiver fra en canadisk baconrulle til en tykkelse, du foretrækker at bruge en skarp køkkenkniv eller brug forkantede canadiske baconskiver. Tilsæt baconskiverne til den varme stegepande ved hjælp af tang.

Kog baconet i to minutter, drej derefter med tang og lav yderligere to minutter.

Undersøg bacon for at sikre, at den er brun og lidt sprød. Indsæt et gaffelformat madtermometer 1/4 tommer i baconskiver, der er mere end 1/2 tommer tykke og sørg for, at temperaturen er 160 F, før du overfører bacon til papirhåndklæder for at afløb, før du serverer.