Hvordan man laver en svinekotelette bøf

Den svinekotelette bøf er taget fra svinekvarteret i Boston, der er på forreste skulder. I et 250 pund gris, 8 procent eller 14,7 pund, vil typisk være Boston butt, og 4,4 pund af dette vil være blade steaks, også kaldet svinekød bøf bøf. Dette er en tynd bøf, ofte skåret omkring 1 tommer tyk. De er en billigere snit, der indeholder disctere muskel, fedt og bindevæv, men er velsmagende, hvis de er ordentligt kogte.

Bland salt, peber og fru Dash. Sæt i en baggie og tilsæt svinekoteletterne. Afsegl og ryst, indtil hver bøf er belagt grundigt. Sæt til side i en time.

Forvarm ovnsbestandig stegepande med olivenolie ved kogning på medium varme i ca. et minut. Hakk løg og hakkes hvidløg. Tilsæt til pande og karamelize ved kogning med minimal omrøring, indtil løg-og-hvidløgsblandingen bliver gyldenbrun.

Tilsæt svinekød og tilsæt svinekødene straks.

Dæk med folie og bages i en forvarmet ovn i 1 1/2 til 1 3/4 timer, indtil den er kogt grundigt og ømt. Du vil gerne lave mad i en langvarig ovn i lang tid for at sikre, at kødet forbliver ømt. Ifølge US Department of Agriculture ernæringsdatabasen er svinekødbiff proteinrig, på ca. 78 g protein og indeholder mineraler, herunder calcium, jern, magnesium, fosfor, kalium, zink, kobber, mangan og selen og vitaminer, herunder Thiamin, riboflavin og niacin.