Hvordan man laver mad med flere korn

Den fiber, der findes i ris og andre hele korn, fremmer et sundt fordøjelsessystem og holder dig fyldt i længere tid. University of Maryland Medical Center anbefaler, at voksne mænd spiser 30 til 38 g fiber dagligt, og at voksne kvinder får 21 til 25 g hver dag, alt efter alder. Kombination af brun ris med andre korn, såsom byg, boghvede, farro, havre og vild ris tilføjer en række forskellige teksturer og smagsstoffer til en sund sideskål.

Kombiner ris, fuldkorn og vand eller bouillon i en stor kasserolle. Bland blandingen med koge.

Reducer varmen, når væsken har nået en kogepølse. Dæk panden og lad dem simre i 45 minutter.

Åbn forsigtigt gryden for at kontrollere ris og korn for doneness. Hvis de stadig er for sej, skal du lukke låget på panden og koge i yderligere 10 til 15 minutter. Fluff med en gaffel før servering.

Kombiner ris, fuldkorn og væske i kurven af ​​din riskomfur. Hvis du planlægger at spise multi-kornblandingen som en varm morgenmadsprodukt, tilsættes kanel, brunt sukker, tørret frugt eller appelsinskal for ekstra smag.

Placer kurven i din riskomfur og damp i 50 til 55 minutter, eller indtil fugt er blevet absorberet, og ris og korn er ømme.

Lad den flerkornede ris sidde i 10 minutter før åbning og servering for at lade den varme damp forsvinde. Fluff med en gaffel og tjene.

På Komfuret

I en riskomfur