Hvordan man laver mad med gul pattypan squash

Den usædvanlige form af pattypan squash giver visuel interesse for både din have og din tallerken. Disse kusiner af courgetter mangler den langstrakte agurklignende form af de fleste sommer squash, men vokser i flade og brede cirkler. Nogle gartnere henviser til dem som “flying saucer” squash, på grund af deres usædvanlige konfiguration. Selvom deres udseende er ukonventionelt, kan gule pattypaner og deres grønne modstykker tilberedes som enhver anden sommer squash.

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.

Skær en del af den kuplede top fra hver squash, og reserver dem til at bruge som låg. Scoop noget af kødet med en lille melon baller, der efterlader et hulrum til ting. Brug en ske med større pattypaner.

Fyld hulrummet med dit yndlingskød, fisk, korn eller ostbaseret fyldstof, og dækk derefter squashen med de reserverede låg.

Bage squashen enten tør eller i en lille mængde vand eller bouillon, indtil de er ømme og fyldningen er fuldt kogt. Dette kan tage 20 til 40 minutter, afhængigt af størrelsen af ​​squashen. Server dem som en side skål eller let frokost.

Olie barrene på din grill, så tænd den og forvarm den med låget ned til 400 F.

Skær små pattypaner i halv vandret for at udnytte deres karakteristiske form, så smid dem eller sprøjt dem med olivenolie.

Fyldte Pattypans

Grillet Pattypans

Lav og langsom

Sæt skåret squash med salt og peber og friske urter, og grill dem, indtil de er pænt charred på hver side og øm hele vejen igennem.

Varm en stegepande over moderat varme og tilsæt en spiseskefuld eller to af smagfuld olivenolie.

Skær dine pattypaner i 1/4-tommers skiver og tilsæt hakket eller strimlet løg eller sjalott. Tilsæt dem til oliepanden.

Sæt squashen let for at undgå at maskere deres naturlige smag. Kog squashen over lav varme i 30 til 40 minutter, indtil de er bløde og brune og løgene karameliseres.