Hvor mange kalorier kræver en stillesiddende person?

Den amerikanske Department of Agriculture Dietary Guidelines for Americans definerer en stillesiddende livsstil som en, hvor du ikke får nogen anden fysisk øvelse end det, der kræves af det normale daglige liv. Antallet af kalorier en stillesiddende person kræver varierer afhængigt af alder og køn.

børn

Sedentære småbørn 2 til 3 år kræver cirka 1.000 kalorier om dagen, i henhold til USDA retningslinjerne. For denne aldersgruppe er der ingen sondring mellem krav til mænd og kvinder. Sedentære piger 4 til 8 år har brug for ca. 1.200 kalorier hver dag, mens drenge i samme aldersgruppe har brug for 1.800.

Tweens

Sedentære piger 9-13 år skal forbruge ca. 1600 kalorier om dagen. Boys denne alder har brug for omkring 1.800 kalorier dagligt.

Teenagere

Teenagepiger fra 14 til 18 år har brug for 1.800 kalorier om dagen, hvis de fører en stillesiddende livsstil. Stillesiddende drenge i denne aldersgruppe skal forbruge ca. 2.200 kalorier hver dag.

Voksne

Det daglige kaloriebehov er størst for voksne fra 19 til 30 år. Sedentære kvinder i denne alder skal forbruge 2000 kalorier dagligt, mens mænd har brug for ca. 2.400. Fra 31 til 50 år har stillesiddende kvinder brug for 1.800 kalorier dagligt, og mænd har brug for 2.200. Det daglige kaloriebehov for stillesiddende voksne over 50 år er ca. 1.600 for kvinder og 2.000 for mænd.

Overvejelser

USDA Dietary Guidelines for Americans angiver ikke kaloriebehov for børn under 2 år. Men American Heart Association anbefaler, at en stillesiddende 1 år gammel forbruger ca. 900 kalorier om dagen.