Hvor mange kalorier skal en 120 pund kvinde forbruge dagligt?

For at opretholde din vægt skal du forbruge den samme mængde kalorier som du brænder i gennemsnit. Hvis du er kvinde, der vejer 120 kg., Vil mængden af ​​kalorier du brænder afhænge af dit aktivitetsniveau.

Henstilling

En 120-lb. Stillesiddende kvinde har brug for omkring 1.636 kalorier om dagen, ifølge det amerikanske kræftforening. En 120-lb moderat aktiv kvinde har brug for ca. 2.018 kalorier. Hvis den samme kvinde er usædvanlig aktiv, kan hun have brug for 2.782 kalorier om dagen.

Overvejelser

Tre faktorer bestemmer, hvor mange kalorier du brænder om dagen. Din basale metaboliske hastighed, eller antallet af kalorier, som din krop bruger i ro for at udføre grundlæggende funktioner, tegner sig for 60-75 procent af de kalorier, du brænder, ifølge MayoClinic.com. Fysisk aktivitet og fødevareforarbejdning brænder også kalorier.

Tips

For at opretholde din vægt skal du spise en fedtfattig diæt med højt indhold af ikke-raffinerede kulhydrater. Selvovervåg din fødeindtagelse og fysisk aktivitet. Sørg for at få nok calcium, hvilket øger fedtforstyrrelsen og reducerer fedtopbevaring, ifølge UMass Memorial Medical Center.