Hvordan laver jeg erhvervsdrivende joe frosne tunfisker?

Trader Joe’s frosne sektion er en velsignelse for seafood lovers med en bred vifte af skaldyr og fin fisk. Ved 38 gram protein pr. 4,5 ounce servering og en god dosis omega-3 fedtsyrer er tunfisker en ernæringsfyldt fund for dem, der søger en mild, men fasttekstureret fisk. Uanset om grillet, pan-seared eller broiled, tun steker kan koges og behandles meget som magert oksekød bøffer.

Tin tun i koldt rindende vand eller i køleskabet natten over. Pat tørre med papirhåndklæder.

Pensle let med olivenolie eller grapeseed olie og drys med salt og peber.

Overfør tunfisk til en medium-varm grill og kog i 2 minutter. Drej en kvart omdrejning for at få diagonale grillmærker og lav tunen i yderligere 2 minutter i alt 4 minutter på den første side. Vend tunfiskene over og kog i kun 2 minutter på den anden side i sjældne eller op til 4 minutter til medium.

Tin tun i koldt rindende vand eller i køleskabet natten over. Pat tørre med papirhåndklæder.

Sæt tunfisk med salt og peber.

Placer et medium stegepande over høj varme. Når kogepanden er varm, tilsæt lidt olivenolie efterfulgt af tunfisken.

grillet

Pandevarmet

Broiled

Kog tunen i 3 minutter på den første side, og drej derefter. Kog i yderligere 3 minutter og fjern fra panden. Hvis du vil have tun, der er mindre lyserød i midten, skal du koge i endnu 1 til 2 minutter.

Tin tun i koldt rindende vand eller i køleskabet natten over. Pat tørre med papirhåndklæder.

Bør tunfiskene med lidt olivenolie og sæsonfrit med salt og peber. Arranger på en bageplade.

Placer bagepladen under slagtekyllingen og lav tunfisk i 3 minutter med ovnlågen delvis åben. Drej tun og kog i yderligere 3 minutter. Fjern fra ovnen.