Hvordan man anbringer vitamin E fra kapsler direkte til huden

E-vitamin bruges ofte til at fremme glat, hydreret hud, det kan medvirke til at lindre forbrændinger, og det bliver endda udglattet på stregmærker og ar til at mindske deres udseende. Men du behøver ikke købe vitamin E olie for at drage fordel af dens mange anvendelser. I stedet lave din egen ved hjælp af E-vitamin kapsler fra sundhedsfødevarebutikken og en lille olivenolie. Brug vitamin E-olie dagligt til at glatte din hud og holde den så sund og ung. Det kan være en bedre behandling end dyre stormagasin antiaging cremer.

Fjern tre vitamin E kapsler fra vitaminflasken, og læg dem på et papirhåndklæde. Brug en nål til at stikke et lille hul i hver kapsel og presse olien ind i en lille krukke, indtil kun kapselens hud er tilbage. Omrør 1 tsk. Af olivenolie for at gøre E-vitamin mere bøjeligt, når du anvender det på din hud.

Dab vitamin E-olie forsigtigt omkring dine øjne, pande og mund for at forhindre og forbedre ansigtsrynker. University of Maryland Medical Center bemærker, at rent E-vitamin kan medvirke til at reducere ansigtsrødhed, der findes i rynker og fine linjer.

Poke et hul i nogle få E-vitamin kapsler for at gøre nok til at gælde for store patches i din krop, som på strækmærker eller store ar. For hver tre kapsler, husk at tilføje 1 tsk. Af olivenolie, eller E-vitamin kan blive klæbrig. Gnid i ar mindst én gang dagligt med fingrene.

Brug din vitamin E olie fra kapslerne på solbrændinger eller efter at have besøgt stranden. Det kan hjælpe med at genopbygge fugtigheden, som din hud taber fra at være ude i den varme sol, og kan give beroligende lindring fra smertefulde forbrændinger. Prøv at placere dine vitamin E kapsler i køleskabet, før du punkterer dem, før du får ekstra afkøling.

Påfør vitamin E direkte fra den punkterede kapsel på huden, hvis du lider af ekstremt tør hud, eksem eller psoriasis. Den rene E-vitamin kan hjælpe med at hydrere huden, og du behøver ikke bruge dyre eller syntetiske fugtgivende produkter.