Hvordan man laver kyllinghals, kråser og hjerter

Hjertet og hjertet af en kylling, der normalt kaldes giblets og halsen, fjernes typisk fra fuglen, inden de koges og kasseres. I mange tilfælde fjernes de, før de købes, pakkes i plastik og opbevares i kyllingens bukhule. Du kan også købe giblets separat i mange købmandsforretninger og fra de fleste slagtere. Kyllingens nakke og giblets er gode til at lave sovs eller kyllingelager, der kan bruges til supper og fyldstoffer.

Fjern pakken, der indeholder kyllingets krås og hjerte fra kyllingens bughule og tag dem ud af deres emballage. Hvis du købte dem separat, skal du fjerne emballagen og kassere.

Skær kyllinghalsen tæt på kyllingens krop, og lad huden være intakt. Skyl med rindende vand.

Forbered dine grøntsager ved at vaske dem og skære dem i små stykker. Gulerødder, løg og selleri tilføjer en dejlig smag til kyllingost eller suppe.

Varm vegetabilsk olie i en stor pande over medium varme. Når olien er varm, skal du smide ind i giblets og kyllingens hals. Rør ofte, indtil de er fuldt brunede, eller ca. 10 minutter.

Tilsæt ca. 2 1/2 kopper vand til panden sammen med grøntsagerne og dåsen af ​​kyllingelager og kog den.

Sæson med løvblad, peberkorn, timian, hvidløg eller andre krydderier, og sænk derefter varmen, så lageret forsigtigt sutter. Del dække panden.

Kog kyllingens hals, krås og hjerte i ca. en time. En fuldt kogt gizzard og hjerte er let at hugge, ifølge USDA Food Safety and Inspection Service.

Sæt stammen i en sil, og brug den i suppe eller enhver skål, der kræver kylling bouillon.