Fakta om sundhedsmæssige fordele ved skummetmælk

Der er modstridende synspunkter om sundhedsfordelene ved skummetmælk. Industri-støttet forskning og reklame fremmer skummetmælks godhed. Imidlertid har troværdig forskning fra non-profit næringsfundamente og sundhedsforskere fundet talrige problemer med skummetmælk. I bedste fald er sundhedsfordelene ved skummetmælk diskutabel. Nogle objektive undersøgelser har endda vist, at de ikke er eksisterende.

Der er modstridende synspunkter om sundhedsfordelene ved skummetmælk. Industri-støttet forskning og reklame fremmer skummetmælks godhed. Imidlertid har troværdig forskning fra non-profit næringsfundamente og sundhedsforskere fundet talrige problemer med skummetmælk. I bedste fald er sundhedsfordelene ved skummetmælk diskutabel. Nogle objektive undersøgelser har endda vist, at de ikke er eksisterende.