Hard-stil vs soft-style kettlebells

Kettlebellen antages at have oprindelse i Rusland, med den første kendte offentliggjorte omtale af dem, der fremgår af en russisk ordbog i 1704. Et medlem af Ruslands specialstyrker krediteres med at bringe kettlebell til USA, Ohio State University’s Fit News-rapporter, Hvor dens popularitet er vokset i de seneste årtier. Den kettlebell ligner en kanonbold med et håndtag. Kettlebells bruges til vægt træning og udholdenhed øvelser og traditionelt kommer i vægte mellem 10 og 100 pounds.

Det overordnede udseende

Kettlebell-løft i hård stil er også kendt som den russiske kettlebell-udfordring; kettlebell-træningsprogrammer, kettlebell-ekspert Steve Cotter forklarer, er også kendt som væskestil, som er den mere traditionelle stil. Den hårdtsløftende løfter bruger stive, rykkede og hurtige bevægelser, der overstiger hans lemmer. I modsætning hertil bruger soft-stil løfteren flydende, yndefulde bevægelser i et konstant men konstant tempo. Hårdtsløftere greb kettlebells stramt og ser lige ud, uanset hvordan deres bagagerum vender ud, mens væskestilløfterne bruger et afslappet, lidt forlænget, men aldrig overekspanderet greb og deres øjenposition passer til deres bagagerum.

Energi Udnyttet

Kettlebell-løftere i hård stil har til formål at løfte så tung vægt som muligt – en tilgang, der ligner traditionelle vægtløftemål. Soft-style kettlebell løft, i mellemtiden, har til formål at løfte lettere vægte i længere tid. En velkvalificeret hard-kettlebell løfter kan for eksempel være i stand til at løfte i 4 til 5 minutter og udføre 125 gentagelser i den tid, mens en velkvalificeret soft-style løfter kun udfører 100 gentagelser i samme tidsramme Men vil fortsætte i et stabilt tempo i længere tid og fuldføre op til 200 reps med samme vægt.

Vejrtrækning

Hvilken stil en kettlebell løfter følger, bestemmer, hvordan han trækker vejret under træning. Under hård kettlebell løft, trækker løfteren sig i modsætning til sine bevægelser: Han udånder, når hans kuffert forlænges, i øjeblikket af største anstrengelse. Når belastningen er størst på ryggen, er den hårdtsløftende løfter indånding. I blød stil løftes løfteren, mens han forlænger bagagerummet eller når han udøver den største indsats. Når belastningen er størst på ryggen, er soft-stil løfteren udånding. Når du bruger den hårdeste vejrtrækningsteknik, bliver det vanskeligere at stabilisere rygsøjlen med tungere belastninger, og den bløde stil vejrtrækning beskytter rygsøjlen bedre.

Popularitet og mål

Traditionel soft-style kettlebell løft var fortsat populær i Rusland fra 2011, mens løftestang blev anset for at være den første stil, der praktiseres i USA, hvor sporten er meget yngre. Kettlebell-løftere i hård stil ønsker at få muskler ved at bruge maksimal anstrengelse i en kort periode. Den samordnede indsats brænder mange kalorier, men den samlede vægtbelastning kan være mindre end den, der løftes af deres bløde modstykker, der forbrænder færre kalorier pr. Minut, men kan opretholde deres tempo i længere tid.