Hvor mange kalorier skal jeg have, hvis jeg forsøger at tabe sig?

Vægttab handler kun om kalorier i, kalorier ud, men pas på kalorier med lavt kalorieindhold, der hævder at give dig yderst hurtige resultater. Diæt, at kvinder bruger mindre end 1.200 kalorier og mænd ikke mere end 1.500 kalorier, kan i sidste ende gøre mere skade end godt. Selv om du først vil tabe sig, kan denne diæt ikke opretholdes i lang tid, og når du genoptager normal spisning, kommer vægten tilbage. Dette begynder en cyklus med yo-yo slankekure. I stedet mindsker dine kalorier dagligt for at fremme moderat, vedvarende og permanent vægttab.

Betydning

Dine daglige kaloribehov er baseret på din alder, højde, køn, nuværende vægt og aktivitetsniveau. Uden at vide, hvor mange kalorier din krop har brug for at opretholde dig ved din nuværende vægt, har du ingen idé om, hvor du skal skære ud eller reducere kalorier.

Bestemmelse af kalorier

Mange online ressourcer er tilgængelige for at hjælpe dig med at bestemme, hvor mange kalorier du skal spise dagligt. American Heart Association giver et generelt kalorisk udgiftsoversigt baseret på køn, alder og tre niveauer af aktivitetsniveau. For eksempel siger Heart Association en stillesiddende kvinder mellem 19 og 30 har brug for 2.000 kalorier om dagen. Hvis du er på udkig efter et mere specifikt nummer, kan du prøve kalorieindberetningen fra Ask Dietitian. Denne kalkulator baserer dine kaloribehov på din alder, højde, nuværende vægt og fem niveauer af aktivitetsniveau, og hjemmesiden giver mulighed for at indtaste din nuværende kropsfedt, kaloriefordelinger mellem kulhydrater, protein og fedt, talje-til-hofteforhold og din Vægttab mål.

Calorie Resources

Ikke alt, hvad du spiser, kommer med en ernæringsetiket klistret til siden af ​​det, men du skal stadig regne med disse kalorier. En registreret diætist kan hjælpe dig med at bestemme kalorierne af fødevarer som friske frugter og grøntsager, der ikke kommer med næringsdiagrammer samt måltiderne du spiser ud på en restaurant.

Kostsporing

Brug en lille notesbog til at hjælpe dig med at holde styr på, hvor mange kalorier du spiser hele dagen. Skriv ned alt, hvad du spiser, herunder kalorien, selvom du føler dig skyldig i at spise den. Forpligte dig selv til at spore din kost holder dig ansvarlig og ansvarlig for dine madvalg.

Tidsramme

Sundt vægttab er ikke mere end 2 pund pr. Uge. Denne form for moderat vægttab er mere tilbøjelige til at holde sig væk i forhold til ekstremt vægttab. Oprettelse af et 500-1000 kalorieunderskud dagligt vil hjælpe dig med at tabe 1 til 2 pund om ugen. Hvis du har problemer med at forsøge at nå dette kaloriforbrug, skal du tilføje øvelse. Udøver ikke kun forbrænder kalorier, men også bygger mager muskel. Lean muskel forbrænder flere kalorier end fedt hele dagen. Så som du øger din magert masse, vil du forbrænde flere kalorier end nogen med en højere kropsfedtprocent.