Hvordan arbejder en cykeltræner?

Træning er afgørende for god ridning, især i konkurrence. En god træningsrutine kan være svært at vedligeholde, hvis vejret eller din tidsplan ikke samarbejder. Det er her en cykeltræner kan være et nyttigt værktøj. En cykeltræner er designet til at gøre en vejcykel til en stationær cykel. Træneren består af en ramme, der holder baghjulet væk fra jorden, så det kan dreje frit. Dæket hviler på en rulle, der giver modstand.

Resistance Riding

Modstand er tilvejebragt af tre forskellige typer mekanismer. Rullen, der drives af cykelets dæk, kan aktivere et blæserblad, der bruger vindmotstand. Disse er normalt de billigste, men de er de støjende af undervisere. En anden mekanisme bruger kraftige magneter til modstand og er noget roligere. Den sidste har et væskefyldt reservoir med en blæser inde, som kører mod væsken i stedet for luft. Væskebaserede trænere er det stiligste og mest sandsynlige at simulere en ægte udendørs ridning oplevelse.

Quick Release

Cykeltræner er konstrueret, så de kan rumme enhver cykel, der anvender en hurtigkoblingsmekanisme på baghjulet. De fleste træner er udstyret med en udskiftningsspids, der kan udskiftes med den originale spyd for at sikre en passende pasform i træneren. Hurtigløsningskeglen og håndtagsmekanismen sættes i holdere på træderen, der holder hjulet på plads.

Venstre eller højre?

Knapper på begge sider af træneren gør det muligt at justere hjulet til enten venstre eller højre. Dette hjælper med at sikre, at cykelens baghjul er centreret på modstandsrullen. En anden knap på selve rullen øger eller formindsker modstanden efter behov.

Oplevelsen

Nogle cykeltrænere fremkommer, der giver en mere truende rideoplevelse. Mens mange trænere simpelthen virker som stationære cykler, indeholder nyere design unikke mekanik, der muliggør lateral bevægelse. Denne træner vil faktisk læne sig fra side til side for mere realistisk at simulere den faktiske bevægelse af cykling, især når standpedaler.

Året rundt Riding

Den oplagte fordel for en cykeltræner er, at den kan bruges uanset vejrforhold eller tid på dagen. De samme træningsordninger til vejtraktion om sommeren kan også opretholdes på en træner i vinterens død. Derudover giver undervisere ryttere mulighed for at arbejde på specifikke svagheder uden at bekymre sig om terræn eller rideforhold.

Ligegyldigt hvor praktisk en cykeltræner kan være, og uanset hvor hårdt designerne prøver, kan intet gentage den faktiske virkning af ridning på vejen. Ændringer i terræn og vejforhold er i virkeligheden en væsentlig del af rideoplevelsen og tilføjer en dimension, som en træner ikke kan simulere.

One Dimensional