Hvordan man laver kylling på en grillpande

Den intense varme af en kul- eller gasgrill giver mad en dyb sød smag, men det er ikke altid den mest praktiske måde at lave mad på. En ristet kogeplade er ikke en ideel udskiftning, men det er stadig et nyttigt værktøj til at forberede kylling og andre kød, når din grill ikke er en mulighed. Sprængerne på din pande lader fedtet dryppe væk som det ville på grillen, men udstråle ikke intens varme som flammen fra en grill. Derfor arbejder pan grillning bedst med udbenede portioner, som koger hurtigere og jævnt.

Fjern eventuelle løse stykker fedt, sener eller knoglefragmenter fra dine kyllingestykker med spidsen af ​​en skarp kniv.

Sæt kyllingestykkerne med salt og peber eller din favorit krydderier. For en dybere smag dækker du kyllingen og køler den natten over. Dette giver tid for smagsstoffer at infusere ind i kødet.

Forvarm din grillpande over en medium høj brænder, indtil den er meget varm. Du bør kunne se varmebølgerne skimrende over det, og hvis du holder en hånd over panden, skal det hurtigt blive ubehageligt varmt.

Sprøjt eller børste kyllingestykket med en højtemperaturolie såsom saflor eller avocadoolie, og sæt dem på grillpanden. De skal gå ned på huden, selvom de er skindløse. Reducer brænderen til en medium indstilling.

Kog kyllingstykkerne på den første side i 3 til 4 minutter, indtil de er godt markeret af grillpandenes højder. Løft forsigtigt stykkerne med tang og drej dem, tilbered i yderligere 5 til 7 minutter på anden side.

Fjern kyllingstykkerne fra din grillpande til en serveringsbakke. Dæk dem løst, og lad dem hvile i mindst 5 minutter før servering. Når testet med et øjeblikkeligt termometer, skal stykkerne vise en indre temperatur på 165 grader Fahrenheit for at være fødevaresikker.