Hvordan man laver søde kartofler i en nuwave komfur

NuWave Oven bordpladeapparatet bruger infrarød teknologi til at lave mad. Resultatet er måltider, der tager mindre tid at lave mad og det kan være sundere for dig, da der ikke er brug for olier eller smør. NuWave Oven kan tilberede et bredt udvalg af mad, herunder søde kartofler.

Vask dine søde kartofler under køligt rindende vand. Fjern eventuelle dårlige pletter eller spirer.

Pierce søde kartofler et par gange med en gaffel for at tillade dampen at fordampe under kogning.

Åbn NuWave Oven ved at løfte og fjerne topkuppelen.

Placer søde kartofler på kogepladen og udskift kuplen på komfuret.

Indstil timeren på NuWave Oven. Flere store kartofler kogt sammen skal tage ca. 30 til 40 minutter, og mindre kartofler skal koges inden for 20 til 30 minutter.

Indstil effektniveauet på NuWave Oven, som varierer fra 1 til 10 og svarer til temperaturer på en konventionel ovn. Søde kartofler koges normalt ved 350 grader Fahrenheit, så vælg niveau 10 for at lave mad.

Tryk på “Start” knappen for at begynde at lave mad.

Brug knappen “Pause” til at kontrollere fødevaren til enhver tid under tilberedningsprocessen. Tryk på knappen “Pause” igen for at fortsætte med at lave mad, eller tryk to gange på “Pause” knappen for at afslutte madlavningssessionen.

Lad dine søde kartofler afkøle i fem minutter før servering.