Hvordan man renser blodceller

Den menneskelige krop har ca. 5 liter blodcirkulationer på et givent tidspunkt, der består af celler og plasma, noterer Franklin Institute. Den flydende del af blod er plasmaet, og de faste dele af blod er blodceller. National information om nyre- og urrologiske sygdomme siger, at nyrens funktion er at sortere gennem 200 liter blod dagligt, og at nyrerne fjerner mere end 2 liter af affaldsprodukter fra blod hver dag. Til tider kan du bruge alternative metoder til at give dit blod en ekstra rensning. Holde de blodrensede egenskaber til øget sundhed og forventet levetid.

Drik 6 til 8 glas vand om dagen. University of Nebraska siger, at vandafskrivning har en højere dødelighed end mangler fra andre næringsstoffer. Vand er transportmekanismen for andre næringsstoffer og elementer i kroppen. Det virker at fjerne affald og viser sig nødvendigt for at holde blodet renset.

Start fasting. Fastning fjerner hurtigt toksiner fra blodet og giver mulighed for rensning. Mens du hurtigt holder dig hydreret ved at drikke næringsrige juice såsom gulerod, sukkerroer og citronsaft. Tilstrækkeligt vandindtag er vigtigt under en hurtig for at forhindre dehydrering. Under en hurtig helbreder kroppen sig selv og reparerer organskader. Før du starter en hurtig, bør du konsultere din læge for at diskutere mulige udfald og sundhedsrisici forbundet med fasting.

Brug alternativ medicin til at rense blodet. Der er en række urter, der renser blodet. Chapperal er en kraftfuld antioxidant i naturen, der renser blodet. Red Clover renser og korrigerer mangler i blodet. Burdock Root renser blodet og øger effektiviteten af ​​kroppens eliminationssystemer, siger Baseline Nutritionals. Disse urter og andre kan fås hos en sundhedsfødevarebutik.

Gør en lever og galdeblære detox. Leveren er et filter system af kroppen. Leveren lagrer fedt, affald og gamle kolesterolindskud. Lever og galdeblære arbejder tæt sammen. Derfor kan en leverrensning hjælpe med til at fjerne galdeblærens galdeblære. Rensen vil fjerne leveren og galdeblæren fra disse lagrede affald og arbejde for at hjælpe med at rense dit blod.

Tag proteolytiske enzymer inden du går i seng og mellem måltider. Proteolytiske enzymer kommer ind i blodbanen inden for få minutter og stimulerer immunsystemet til at forbruge toksiner i blodet. Enzymerne kan købes hos enhver sundhedsfødevarebutik.