Hvordan renser jeg indersiden af ​​fleece tøfler?

Fleece bruges til at linse tøfler er taget fra den bløde frakke af en langhåret ged eller får. Et behageligt par fleeceforet tøfler hjælper med at holde dine fødder hyggelige i de koldere vintermåneder. Efter uger eller måneder med eksponering for kroppens naturlige olier, sved og snavs, kan dine fleeceforede tøfler begynde at se joller og lugtende muggen. I stedet for at vaske tøflerne, som kan ødelægge fleece, skal de rengøres og deodoriseres med hånden.

Lav en blanding af 1/2 liter lunken vand og 1 spsk mildt vaskemiddel. Rør blandingen for at indarbejde sæbe. “Mild” vaskesæbe indeholder ingen farvestoffer eller parfume.

Damp hjørnet af en hvid vaskeklud med sæbevandet og begynd forsigtigt at rengøre indersiden af ​​dine fleeceforede tøfler. Undgå kraftigt at gnide tøflerne og i stedet forsigtigt dab på stoffet.

Skyl den hvide vaskeklud ud. Vrid kluden ud, indtil den kun er fugtig, ikke blødgør vådt, og begynd at dabbing på fleeceforingen for at fjerne eventuelt sæbevand. Fortsæt, indtil du har dækket formen af ​​begge tøfler. Dab på den fugtige fleece med en ren, tør vaskeklud for at opsuge overskydende fugt.

Sæt tøflerne i naturligt lys væk fra direkte sollys og lad dem tørre helt. Drys et let lag sodavand inden i hver tøfler, når det er tørt. Lad sodavand, som hjælper med at trække enhver resterende lugt til at sidde i en time.

Ryst tøflerne over en skraldespande eller udenfor for at fjerne bagepulver. Brug en håndvak eller en støvsuger i fuld størrelse til at suge op eventuelle resterende sodavand. Bør forsigtigt fleeceforingen med en stålbørste for at genoprette lurken før du bærer.