Hvordan smører jeg en trimline løbebånd?

Trimline Løbebånd, selvom de ikke længere produceres, besidder robuste dæk og høj vægtkapacitet. Nautilus Health & Fitness Group, den næststørste sælger af fitnessudstyr, købte Trimline-mærket. De fleste modeller kræver meget lidt vedligeholdelse. Smøring af din tredemølle hjælper med at holde den i gang. Du skal smøre din tredemølle hver 12. måned, hvis du bruger det mindre end tre timer ugentligt hver sjette måned, hvis du bruger det op til fem timer hver uge og hver tredje måned, hvis du bruger det mere end fem timer om ugen.

Sluk for strømmen og tag stikket ud af stikkontakten.

Undersøg dækket ved at løfte bæltet fra dækets overflade ved hjælp af en hånd og følg gangdækket med din anden hånd. Det er på tide at smøre dækket, når overfladen er tør. Trimline tredemøller kommer forsmurt for at forhindre gående båndfriktion og forbedre trediebølgens levetid.

Find de bageste justeringsbolte. De spænder og løsner gangbæltet efter behov. Trimline tredemøller er udstyret med to eller fire bolte til venstre og højre side af bagsiden af ​​vandremmen.

Løsn hver bolt ved hjælp af 3/16 sekskantnøkkel, der fulgte med din tredemølle. Du behøver ikke skrue skruerne helt, lige nok til at løfte walk beltet nogle få inches fra platformen, så du kan smøre dækket. Drej skruerne mod uret et par omdrejninger og kontroller, at du har plads nok til at løfte bæltet. Hvis ikke, drej skruerne mod uret, indtil bæltet løsnes efter ønske. Du skal være i stand til at løfte walking beltet omkring 4 inches fra dækket.

Løft den ene side af det løbende bælte ved hjælp af en hånd og spray silikone-smøremiddel over overfladen af ​​gangdækket med den anden hånd. Gå rundt til den anden side af løbebåndet og gentag denne procedure.

Stram de bagerste justeringsbolte ved at dreje dem med uret ved hjælp af 3/16 sekskantnøgle. Undgå at stramme dem hele vejen. Stram dem lige så godt, at du stadig kan løfte walking-bæltet mellem en tomme og 2 inches fra den løbende platform.

Drej løbebåndet på en lav vandringsindstilling og lad den løbe i fem minutter for at sprede smøremidlet. Efter at dispersionen er færdig, er løbebåndet klar til brug.