Øvelser for supraspinatus impingement

Supraspinatus er en af ​​de fire rotator manchet muskler, som bortfører armen ved skulderen. Det hjælper også med at stabilisere skulderleddet ved fast at støtte hovedet på humeruset mod scapulaen. Supraspinatus-impingement er ofte forbundet med supraspinatus tendinitis. Den fælles tro er, at impingement af supraspinatus senen fører til tendinitis. Supraspinatus tendinitis er identificeret ved en betændelse i rotator manchet senen og blødt væv. Øvelse kan lindre ubehag forårsaget af supraspinatus impingement / tendinitis.

Maskinrækker styrker biceps, rhomboids og trapezius. Alle disse muskler virker for at stabilisere supraspinatusen. Sid med brystet presset op mod den lodrette støttepude. Din nakke og rygsøjle er helt lige. Bøj dine knæ, mens du holder dine fødder på gulvet. Hver hånd griber sin egen lodrette bjælke. Du begynder med at trække søjlerne mod dig. Trækbevægelsen dikteres ved at bøje dine albuer og trække dine skulderblade tilbage. En maksimal scapulær tilbagetrækning bestemmer et fuldt bevægelsesområde. Lad langsomt stængerne gå frem ved at rette dine arme. Stands fremadgående bevægelse, når dine albuer er fuldt udbyggede. Udfør gentagelser, indtil den rigtige form aflives. Vedligehold en oprejst torso gennem hele øvelsen. Forhindre overdreven skulderhøjde under trækkefasen.

Skulderbøjning bygger den forreste deltoide eller forreste skulder. Denne øvelse udføres bedst med et sæt håndvægte. Siddende på en stabilitetskugle tvinger dine abdominaler til at indgå kontrakt. Sid på en bold med dine knæ bøjede og fødder fladt på gulvet. Dine arme er lige med hver hånd, der holder en håndvægt. Løft begge håndvægte opad til omkring skulderniveau. Dumbbells er placeret lodret til gulvet, da de er forhøjet. Dette håndgreb forhindrer knoglefriktion omkring kravebenet. Hold i tre sekunder, før du lader håndvægterne ned. Sænk håndvægterne, indtil de begge er lige uden for hofterne. Nøglen er at holde begge arme lige under begge bevægelsesfaser. Forhindre nakkebelastning ved ikke at bringe håndvægte over skulderniveauet.

En kabels indre rotation er en af ​​de eneste øvelser, der isolerer rotator manchet muskler. Du udfører en intern rotation, en arm ad gangen. Stå sideværts med din højre side tættest på kabelkolonnen. Din højre albue er bøjet for at skabe en ret vinkel i din arm. Tag et håndtag med din håndflade mod din midterlinie. Indersiden af ​​din albue er fastgjort til din højre side. Flyt håndtaget mod midterlinjen, indtil din hånd når din navle. Bevægelsen styres af din underarm, håndled og hånd. Styr håndtaget væk fra midterlinjen, indtil din underarm er vandret på gulvet. Balancér din styrkekurve ved at skifte armpositioner. Sørg for at holde din overarm og skulder stationær.

En elliptisk træner er en aerob maskine, der udnytter over- og underkroppen. Overdelen af ​​elliptisk træner hjælper dig med at genvinde mobiliteten i skulderleddet. Din venstre og højre arm bevæger hver sin egen lodrette bjælke i en skiftende frem og tilbage bevægelse. Du står også i stående stilling med begge ben lige. Dine fødder er på deres egne flade vandpedaler. De skrånende rullestøtter under pedalforbindelserne kan indstilles til at producere varierende bevægelsesveje. Dit mål er at gennemføre 15 til 20 minutters kontinuerlig aktivitet i et let til moderat tempo.

rækker

Shoulder Flexion

Intern rotation

Elliptisk træner